סליחה?!?!?!?!?!?!?!?!

mitzi63

New member
סליחה?!?!?!?!?!?!?!?!

נכנסתי פה לפורום ופתאום מה אני מגלה איזה אחד שמכונה בשם רון שמחליט להשפיל אתנו ולזלזל בנו האתלטים... מה זה צריך להיות?!?!?!?! נכון,אנחנו מקבלים בברכה ביקורת אבל כשהיא בונה... לא מאיזה אחד שהוא חושב שאמא שלו היא מלכת האתלטיקה בישראל ומרשה לעצמו לדבר ככה... אני רוצה לציין שהייתי בהלם כשראיתי את ההודעות האלו ואין לכם מושג עד כמה זה עיצבן אותי(רון מותק נפגש אחד על אחד ואז תבין עד כמה אתה מעצבן) הבנאדם פשוט ח-ו-צ-פ-ן!!!!!!!!!! ועוד מזלזל באתלטים שהשקיעו כל השנה והתאמנו!!! אז אם הוא כל כך חכם גדול אז אני מצפה ממנו שיבוא לתחרות הבאה בהדר יוסף ויראה לנו את הכמות האדירה של שיאים שהוא הולך לשבור.... כי מעניין אותי מאוד מה בחור עם רמת משכל כמו שלו (אל תגן על עצמך אפשר להבין לבד מהדיבור שלך) ויכולות דיבור כאלה מסוגל לעשות.... ועכשיו אלייך IAA נהדר שלנו שדואג להודיע לאנשים שהתנהגותם לא נאותה איפה אתה עכשיו?!!?!?!?!?!?! הלו בוקר טוב אליהו?!?!?!!?!? איך אתה מעז שידברו ככה אחרי שאתה טוען שאתה משקיע בנו כל השנה?!?! רון אני אישית מציעה לך לשמור על הפה שלך אם אתה לא רוצה להסתבך ולא, אני לא מאיימת אני א-ו-מ-ר-ת!!!!!!!!!

mitzi63

New member
ואיך יכולתי לשכוח....

כן כדורגלנים אכן טיפשים וזה לא בגלל שאנחנו חושבים ככה אלא בגלל שהם מוכיחים לכל העולם שכאלה (אני מדברת על הישראלים כמובן) ואם טיפה יקחו את האתלטיקה בידיים ויתחילו להשקיע בנו אנשים כמו רון יראו מאיפה משתין הדג!!!! וגם אם לא ישקיעו בנו אנחנו נמשיך להתאמן ונמשיך להתחרות כי זה מה שטוב לנו וזה מה שאנחנו נהנים ממנו.... מחכה לתגובות (שפוש,אדם,ישי,מולי,אלדד וכל השאר) ובמיוחד ממך רון.. או שיותר נכון רון הגאון?!?!?!

LJ האחד

New member
וואו!!

מיצי, את גדולה!!! את המלכה שלי מעכשיו!!!!!!!!!! הרעיון הכי טוב שיש לי הוא: פשוט לא להתיחס להדיוט!!!

Adam GTI

New member
../images/Emo45.gif כל מילה בסלע !

ומקפיייייייייץץץץץץץ LJ, אולי גם אני אנסה לכתוב שיר על רון: מעשה ברון, איש ללא כישרון/ חושב שהוא גאון, אך הוא רק בזיון. בא לפורום ומלכלך על כולם/ אבל הוא רק מוטציה בת 14, שיצאה לעולם. אין שכל - אין דאגות/ זה מה שהוא צריך להבין...לפני שהוא יחטוף מכות. כולנו ניסינו, ומיצי הצליחה/ לקטול את רון, ולעשות לו פאדיחה. ישנו ילד חסר כישרון, מעניין איך קוראים לו...

xc

New member
חח אדם

יא מלך נתראה היום באימון ואל תשכח להביא את הוויסקי

למעלה