סליחה

מזרח

New member
סליחה

שלום שלום, עוד לא התייאשתי, ואני סבור ואף משוכנע שהטפטופים השבועיים שאני מעלה כאן לאחרונה עוד יחלחלו ויניבו פרי. אני לא חושב שטעיתי במטרותיי ושאיפותיי, אך תרשו לי לתקן את עצמי כמעה בדרך שבה העלתי את הדברים כבר שנתיים שאני כותב בפורום מסויים בוואלה ובד"כ מתכתב אני עם ציבור שונה בהרבה מפורום זה, שם יכולתי לכתוב בסגנון חופשי ומשוחרר יותר. הרבה יופי יש בשיטה הזאת, אולם גם הרבה פריצות מיותרת וחופש ביטוי מופרז שעלולים לגרום נזק רב. אולי הבאתי איתי לפורום הזה סגנון כתיבה בוטה ומרעישה אך באמת לא העלתי על דעתי לשלח גלי מתח ושנאה מיותרים, אלא להעיר מעט את "הישנים" ולהציג את דעותיי בצורה מקורית. אנני חוזר בי בנקודות שהצגתי לאחרונה, אבל בהזדמנות זו אבקש סליחה ומחילה מהנפגעים שלא הבינו את כוונותיי. כל טוב איתי נ.ב ליאור, אל תחשוב שאני עוזב. אמשיך את מלחמתי נגד אנשים שלא ראויים לתפקידים ציבוריים.

beckham17

New member
יש אנשים שיודעים להודות בטעותם...

אולי איתי הגזים קצת, ואולי זה גם פגע במספר אנשים, ולכן אני חושב שהצעד הזה הוא חכם ויפה. אני רוצה להמשיך לשמוע סיפורים אודות ליאור, ולראות אן גם הוא יעשה אותו דבר, ויודה בטעויות שלו... (המרכזית היא שהוא מינה עצמו למנהל?!) בהצלחה לאיתי בדרכו הצודקת!!!

lali37

New member
גם אם ליאור מינה עצמו למנהל....

הוא עונה את תפקידו בצורה מעולה!!!!!!!!! הוא מנהל מעולה ומה זה כבר משנה איך הוא נבחר אם בסופו של דבר זה היה מוצלח?

LadyTitania

New member
סבבה

דבר ראשון, שמחה שאתה לא עוזב את הפורום. שבר שני, שמחה שהחלטת לנקוט בניסוחים עדינים יותר. כשאתה תנהל את הפורום אתה תכתיב את הטון
אני עדיין לא רוצה כאן סיפורים אישיים שיש בהם משום פגיעה בשמו של אדם וכדומה.
לילה טוב!

למעלה