סליחה אני מודה! אני זה שהתחזתי לכל האנשים בפורום... פשוט היה לי משעמם
R Royהאמיתי New member 8/4/03 #1 סליחה אני מודה! אני זה שהתחזתי לכל האנשים בפורום... פשוט היה לי משעמם
ש שני מהקוּרס New member 8/4/03 #2 מיכל\סיגל!!! אתן ממש יצורות שכתבתן את זה, כי דיברתי עם רועי ויונתן וזה בכלל לא הם!!! נ.ב - מי חתיך יותר? בראין או ראין.?
מיכל\סיגל!!! אתן ממש יצורות שכתבתן את זה, כי דיברתי עם רועי ויונתן וזה בכלל לא הם!!! נ.ב - מי חתיך יותר? בראין או ראין.?
א אמא מומין New member 8/4/03 #3 ../images/Emo70.gifתגובה: א. אם מישהו פה יצור , זה רק אתם, שמשתמשים בשמות של אחרים. ב. מי אמר שזה מישהי מאיתנו? ג. אולי בשביל לחסוך מבוכה וחוסר הצחקה בימים שכאלו, תקחו קורס קומיקאיות, אם יש כזה דבר, זה יכול לעשות רק טוב עם כולכם!!!
../images/Emo70.gifתגובה: א. אם מישהו פה יצור , זה רק אתם, שמשתמשים בשמות של אחרים. ב. מי אמר שזה מישהי מאיתנו? ג. אולי בשביל לחסוך מבוכה וחוסר הצחקה בימים שכאלו, תקחו קורס קומיקאיות, אם יש כזה דבר, זה יכול לעשות רק טוב עם כולכם!!!
ש שני מהקוּרס New member 8/4/03 #5 סיגלי!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo25.gif אני לא מאמינה ששניינו ביחד על הפורום עכשיו! מה נשמע מאמי בוקר טוב!
סיגלי!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo25.gif אני לא מאמינה ששניינו ביחד על הפורום עכשיו! מה נשמע מאמי בוקר טוב!