סליחה

felomena

New member
סליחה

קודם כל אני רוצה להתנצל שישר קטלתי את הפורום...אולי כדיי להכיר קודם ואני מתנצלת על כך בשנית תגל תודה רבה על קבלת הפנים הנחמדה וסליחה שוב:)אז כך...השם שלי האמיתי הוא יעל ואני בת 17.5 אני תלמידת י``ב ואני בולימית אני לא מבקשת להרפא בפורום זה הענייין הוא שאני ככה כבר מעל לשנתיים והכל בשביל להיות רזה.. בזמן האחרון ז``א חודשיים ירדתי 8 קילו ועכשיו אני שוקלת 48 אני רואה שזה מתדרדר והתדרדרות הייתה בגלל פרדה מחבר שלי אחרי 3 שנים כל זה התחיל אבל בשביל להיות רזה אני ילדה נורא יפה שכולם חושבים שאני מהממת אבל אף פעם לא חשבתי ככה אני פשוט שונאת את עצמי והבולימיה מחריפה.. ואני כל כך רוצה להפסיק. אני מקווה שתתנו לי כאן את התמיכה הדרושה אני יודעת שכדי להרפא אני צריכה טיפול מקצועי אבל כנראה שאני לא רוצה אני כל כך בטראנס של הירידה במשקל....8 קילו...חלום אני לא רוצה להפסיק וההקאות המגעילות האלה עוזרות לי זה נשמע מטומטם אבל...אתם בטח מבינים

הי יעל

מתחילים דף חדש, תשכחי מהכל. כאן מוציאים מדברים ומשתפים. יש כאן סוגים שונים של הפרעות, אבל כולנו מנסים לתמוך אחד בשני בלי קשר למחלה. תבואי, תשתתפי ומקווה שתרגישי טוב יותר ותתחזקי מאיתנו. אולי כן כדאי שתתחילי לחשוב על טיפול, כי בכל זאת את יודעת שזה חשוב, למרות הכל.. אבל די, לא נותנת יותר ביקורת. המון בהצלחה, חזקי ואמצי ואנחנו כאן בשבילך. בי ניב

blue love

New member
יעלי...

ערב טוב לך ילדה יפה... מכירה את הראי שעל הקיר?...מתי הסתכלת בו בפעם האחרונה? עזבי לרגע את המסך ולכי אליו...הוא קורא לך.. הוא רוצה לאמר לך כמה שאת יפה! הסתכלי על עצמך..עמוק פנימה ותראי חיוך גדול על שפתייך.. והנה את שוב אוהבת את עצמך..וכולם אוהבים אותך. blue

תרנגולת

New member
פלומנה- ברוכה הבאה

אינך צריכה להתנצל. מקווה לשמוע ממך עוד. --<-{@. ערב טוב שיהיה לך.

כמה דברים...

גם אני לא חושבת שאני יפה... ועלי אפילו אנשים אחרים לא חושבים ככה... אבל בעצם את רוצה להרזות בשביל להיות יפה.. אבל את יפה גם ככה.. ורזה מדי זה לא יפה.. אני יודעת שקל להגיד אבל קשה לעשות אבל תנסי להפסיק. או שתשלחי רמזים לסביבה כדי שהם יגרמו לך להפסיק. יש לי חברה שהיא בולמית ואנחנו ``מצאנו`` את זה. כל פעם שהינו יוצאים היא הייהה הולכת לשרותים והרבה פעמים חשבנו שהיא מקיאה ובטיולים היא תמיד הייתה מקיאה. אז אמרנו לה והיא הכחישה אז הלכנו להורים שלה. היא לא דיברה איתנו ובעיקר איתי כי אני הייתי ``המארגנת`` כמעט שלושת רבעי שנה. אבל זה היה שווה את זה, היום היא אומרת לנו תודה ומבינה שצדקנו. ההבדל בין שתיכן זה שהיא לא ידעה שזאת בעיה וחשבה שזה טוב ואת יודעת שזה רע..(חוץ מזה שבטח יש עוד המון הבדלים) אני אומרת שהכי כדאי להגיד את זה בעצמך למישהו ואם לא אז תרמזי אבל לוקח לאנשים המון זמן אם בכלל לקלוט רמזים שהם לא רוצים לקלוט... אני מקווה שעזרתי אפילו רצת.. ואם לא אז אנחנו כאן.. לאב יו יעל

felomena

New member
ניב,אהבה כחולה,וכולם

קודם כל תודה רבה ניב ואהבה כחולה?...:) זה קצת מוזר לי כל העניין הזה של לדבר ולאט לאט אני אפתח... אתם יודעים במשך המון זמן לא היה לי עם מי לדבר...לא מכל הבחינות רק מהבחינה של ההפרעה ההורים שלי מאוד מבינים בהכל .. (הם לא יודעים על זה אני מסתירה ומסתירה) אבל לא היה לי עם מי לדבר עם מישהו שבאמת מבין אותי וכאן .. כאן מבינים היום אני אשתדל להפחית בבולמוסים...איזה מטומטם זה נשמע לא שזה תלוי בי..בטח שזה תלוי!!!הכל תלוי בנו ואם רוצים באמת אז מצליחם נכון???:))))וואו אני שמחה היום...זה אומר שאני לא אעניש את עצמי.. איזה מטומטמת אני וואי ניב ד``א אני גם מזל עקרב ...מתי נולדת מתוקה?אני נולדתי ב24-10 אני אוהבת את המזל הזה טוב שוב תודה לכולם וברכת יום מצליח ....ביי חמודים

יעל הי

יש לנו יום הולדת באותו יום! אני אומר לך, לדעתי יש נוחות בזה שאתה מול מחשב, כי אתה כאילו מדבר אל עצמך ולא ממש נפתח וגם האנשים שתקבל מהם תשובות, הם שם, איפשהו.. כך שיש איזושהיא נוחות בלהיפתח אבל לא ממש. אני בדיוק כמוך, לא מדברת על כלום, מפנימה, כנראה שככה אנחנו, אז בזכות המצב הזה נוח לי להפתח, אבל עדין אני שומרת על המקום הזה בסוף מהסביבה הקרובה שלי. ניב

למעלה