סליחה

סליחה

סליחה שאני בן אדם באמת סליחה שיש לי דעות משלי שאני לא מסכימה עם כל דבר שאומרים סליחה שאני לא ממלאה ציפיות של אי אלו חברים כאן להיות משהו מיוחד כזה,אנמי בלי זכות לומר את שעל ליבו סליחה אבל זאת אני!!! (רבאקקקקק אז מה אם אני מנהלת פורום? זה עושה אותי שונה מכם?
)

Lonely In Blue

New member
אני מודה ומתוודה

שלא קראתי עדיין, וכנראה שאדחה למחר, את השירשורים האחרונים. אבל אני משוכנע שבכל מה שכתבת לא פגעת באף אחד. ובהחלט זכותך להביע את עצמך, ולא בצורה אנמית. את קודם כל חברה בפורום. זה שאת גם מנהלת אותו, זה מטיל עליך חובות וזכויות נוספות, אבל לא שולל ממך את זכותך כחברת פורום. בגלל השעה, אני הראשון להגיב. אבל, לא יכולתי להתעלם.

Lonely In Blue

New member
ואחרי הקריאה

אני נותן משנה תוקף למה שכבר כתבתי. הואשמת בניצול מעמדך כמנהלת הפורום, כאשר לא הזכרת אותו בכלל. השתתפת בויכוח כחברת פורום מן המנין לכל דבר. אם כבר, אז ההתנפלות עליך היתה ניצול של היותך מנהלת פורום, שאינה יכולה להגיב באופן חופשי לחלוטין למתקפה בוטה ללא כל סיבה. כנראה שזו אשר התנפלה עליך נסחפה קצת בלהט הויכוח, והרגישה בפינה מהיותה היחידה המחזיקה בדעתה.

עוף כנף

New member
ונהפוך הוא...

לא מדמיינת את הפורום כשניצת לא אומרת את מה שהיא חושבת... ויותר מזה, מאד מעריכה הדברים כפי שאת מציגה אותם ובמיוחד אם הדעות שונות.
אז, אל תשתני לנו....

*יערית

New member
אני אישית לא סולחת עד ש......

תתפש...י!
מה לסלוח? על מה להצטער? זה שאת מנהלת זה לא על תקן אלוהים אזי אומר תאמרי מה שבא לך בדרך שלך{והיא עדינה} לגבי דברים שלא מוצאים חן בעינייך ונוגדים לדעתך וניסיונך! אני אישית מוצאת "בעיצות" שאנו נותנים לאנשים כפתח לרעיונות שלא היו שם ,יש דרך להעביר מסר, ניסיון,עיצה,אוזן קשבת..... אבל תביני ניצתי.....אנישם מדברים רק מעומק הכאב שלהם, כמו שאת ואני לא ידענו בגידה מהי,לא נוכל להיות בנעליהן של נשים שטעמו את טעם הבגידה,כך גם גרושים כואבים, אני לא חושבת שזה נותן לגיטימצייה להעביר מסרים כאלו שוב הדרך פה חשובה ביותר,אלו דברים עדינים וצריכים לחשוב פעמיים לפני "השלח"! }{

ophra

New member
יערית גנבה לי! ../images/Emo6.gif

(רציתי לכתוב: "מה סליחה? תתפשטי!") וברצינות ניצתי... כתבת אתמול מכאב.... וטוב עשית. אבל עכשיו, כששמש של בוקר חדש מאירה את הרי יודעת שאין לך על מה לבקש סליחה... את יודעת בדיוק מה רוב החברים כאן חושבים עליך על דעותיך ועל תיפקודך כמנהלת הפורום הזה. אני חושבת שאני לא היחידה שחושבת שהפורום הזה לא היה נראה כפי שהוא נראה בלעדיך.... קבלי ממני
ענק ו
רטובה... אני בטוחה שאת כבר יותר בטוב הבוקר... אבל בכל זאת, שיהיה...
עפ
(בכוונה לא מגיבה בכלל לגופו של עניין)

ophra

New member
רק עוד משהו אחד בכל זאת....

תזכרי תמיד יקירה לחופש הביטוי יש לעתים מחיר כבד ועל פי רוב אלו שמשלמים אותו הם אלו שאיפשרו את החופש ולאו דווקא אלו שעשו בו שימוש.... אוהבת אותך! עפ

אויש מתוקים אתם ../images/Emo24.gif

כולכם (יעריתוש ועפרה , אתן חכו מופע סטרפטיז בדרך אליכן)

r e d head

New member
גמני רוצה, זה לא פייר...

בתור מנהלת את צ´כה לעשות לכולם...מופע
מתה עליך ואז מה אם כבר כתבו כאן בלעדיך הפורום לא היה כמו שהוא אני מוצאת את עצמי מחכה להתיחסות המיוחדת שלך שבאה מתוך חוכמת חיים, אופטימיות ושובבות.

maof

New member
ניצתי ............/images/Emo39.gif

אני מיצטער שאני לא בדעה שלך........ אולי אני לא יודע את כל הסיפור מאחורי ההודעה אבל אני חושב שאת עושה עבודתך נאמנה אני לא מוצא מקום להיצתדק ולהסביר לאחרים שיש לך דעות משלך זה דבר מאוד הגיוני שגם לך יש את הדעות והרעיונות שלך לגבי הנושאים שנכתבים בפורום לפי דעתי את לא צריכה לתת דין וחשבון לאנשים למה ומדוע !!!! את חשבון הנפש את עושה לעצמך ומחליטה אם התגובה היתה נכונה או שגויה ומי שלא מקובל עליו הדרך שאת מנהלת את הפורום זבשו" מעוף

מעופי בוא שניה

אני רוצה להתוודות (היי אתם שם מה אתם נדחפים ומציצים הא? אמרתי מעופי
) ההודעה הזו שלי ,שם למעלה חטאתי בה בחטא גדול... היא נכתבה בציניות כן ,אני יודעת, שונאת ציניות בעצמי (פעם לפני הרבה שנים הייתי מאוד צינית) אבל מתפלקת לי לפעמים הציניות
וזה מה שקרה ... (נו, מה? כמה פעמים צריך להגיד שאנ´לא מושלמת וטוב שכך
) ועכשיו אני באמת צרכה לבקש סליחה ש...הוטעתם

*יערית

New member
הצצתי לכם....

מה זה סודות בח´ברה? לא יאה לי ולא נאה לי!!!!!!!!!!!!!!
}{

למעלה