סליחה!!

סליחה!!

סיפרו לנו שפה בפורום יש כוונות להדליק את הנס ולבקש משהו מניסים... מה נהיה??!! מישהו בכלל מכיר אתכם? מהזותומרת "להדליק" אנחנו רוצים לדעת... להדליק מינית? להעלות על מוקד? לעצבן? מה? ולמה? למה לעזאזל? מה עשינו לכם? אנחנו שכנים טובים, לא מפריעים לאף אחד ומנהלים את ביתינו הקט בשלווה יחסית. תשאלו למה יחסית? או! בעיקר בגלל ניסים שנהיה כל כך מבוקש בתקופות חרא כמו שיש פה לאחרונה. תקווה הולכת לאיבוד לאנשים, וכתחליף נטפלים ומחפשים את ניסים. והוא בכלל לא מבין מה רוצים מהחיים שלו. איך בכלל אפשר לבקש ממנו את אותם דברים שמבקשים מתקווה? ניסים בקושי יודע לעשות חצי מהדברים שתקווה יודעת. הוא לא יודע לעשות ספונג´ה, חלונות יוצא לו עם פסים ככה שלא רואים החוצה הכי טוב... בקושי חביתה הוא יודע לבשל - והיא... אתם צריכים לטעום פעם מהקובות שלה. טוב לאמשנה, נסחפנו. בכל מקרה, רק רצינו לבדוק שהכל זה רק שמועות ולא באמת מחפשים אותנו בסיבוב. שנינו הפסקנו כבר עם השטויות שלנו ושלוש חודשים אנחנו מנהלים בית למופת בלי מסיבות ובלי רעש ובלגנים. תשאלו את כולם. ניסים והנס דיירים לדוגמא: מיזוג מושלם של מזרח ומערב. ניסים אוהב שקשוקה חריף ומוסיקה ים תיכונית והנס אוהב שטרודל עם קצפת בשעה ארבע עם הקפה ומוסיקה של קונצרטים. ניסים לומד לנקות חלונות (תקווה אמרה לו שעם עיתונים זה יוצא יופי), והנס עושה ספונג´ה עם סמרטוט רסטות ודלי מיוחד שהביא "משמה" עם בושם לימון מיוחד. אז בחייכם! עזבו אותנו במנוחה. לא להדליק אותנו כי גם ככה הפיוזים שלנו לא משו, ולא לבקש מאיתנו דברים כי גם ככה בקושי אנחנו גומרים את החודש... אה, כן! רצינו שתדעו אחת ולתמיד שאנחנו לא קשורים לחנוכה ולא קשורים לתקווה חוץ ממתי שהיא מזמינה אותנו לאכול קובות סלק. על זה אנחנו לא מוותרים. יאללה, חג שמח ותסתדרו לבד, כן?

d@r121

New member
אה אני חושב שטעית בפורום

יש פורום בשביל אנשים כמוכם

לא, לא טעינו!

איך שנכנסנו ראינו שיש לכם
פרוייקט
להדליק את הנס... ...וזה בלי שומקשר לאיזה "אנשים" אנחנו, אלא לאיזה אנשים אתם!

d@r121

New member
לא את הנס אנחנו רוצים להדליק

אלה נס! נס הוא השכן מלמטה אשר דואג להפריע למנוחתה של אפי בין 2-4 אחה"צ ולזייף בפסנתר בשעות הלילה יש לנו חיבה מיוחדת לאנשים ששמם הוא הנס וכאשר יש לו חבר שקוראים לו ניסים אז בכלל...

shellyland

New member
אח, אחותי היקרה...

סמרטוט הראסטות (הראסטוט הניגרי) הסגיר אותך D-:

../images/Emo6.gif ועוד השלחה מצוינת של שלי

ואם יורשה לי להוסיף על שרשורכם, אוכל לומר שישנם אנשים אמיתיים בעולם, כדוגמת אמי, למשל, המתיחסים ברצינות עמוקה לכל נושא חביטת השטיחים ושאיבת האבק. המחלה מגיעה עד לרמה שכזו שהרפואה מצאה שם גנרי למחלה, והוא הוּברמאניה (ע"ש חברת שואבי האבק הידועה).סימפטומה העיקרי הוא מרדף עיקש אחר חידושים סנסציוניים בתחום שאיבת האבק, רכישת המכשירים ובחינתם המיידית, או אז מגיע השלב הסופני במחלה, והוא התקפי הזעם והאמוק לכשהם מגלים שהמכשיר החדש הוא בלתי יעיל וחסר תועלת כמו שאר 125 השואבים השוכנים לבטח במרפסת השירות.

nutmeg

New member
אני עדיין צוחקת

מהדימוי שיש לי בראש של אחד עם ראסטות ניגרי מנקה ברסטוט שדומה לו שתי טיפות ספונג´ה.... ולא התכוונתי להתחבר! נהפוך הוא - אבל את שדה, אין עליך! שדה עירנית.

למעלה