סליחה!!!

sinimini

New member
סליחה!!!

לא הייתי לי כל כוונה להלחיץ או לעורר בהלה. מצטער אם ככה זה יצא =)

cafesito

New member
אתה חייב להיגמל מהשיוש ההיסטרי בסימני פיסוק

שלושה סימני קריאה כאן, שני סימני שאלה שם, עוד כמה סימני קריאה בגוף ההודעה הקודמת. חבל לאמץ הרגלים אלימים כל כך ברשת וליצור עויינות כלפיך. אני שקלתי מספר פעמים אם למחוק ולשלוח לך אזהרה, אבל מכיוון שהעלית שוב הודעה החלטתי להשיב לך באופן פומבי. הודעות עתידיות עם הגזמה פיסוקית ימחקו. בכלל, אולי כדאי לך לשקול לתלוש לאלתר את סימן הקריאה במקלדת שלך, לא נראה שאתה שולט בשימוש בו.

cafesito

New member
מחיקת שרשור וכללים חדשים

מספר הודעות נמחקו מכיוון שלדעתי לא היה להן מקום בפורום, ביקורות כלפי ניתן לשלוח במסר אישי או להנהלת הפורומים. לכל מי שהסגנון שלי מפריע או צורם, לא נמאס לי לנהל ונימוס מעולם לא היה הצד החזק שלי. אני מקשיב וקורא כאן בפורום כי אני צריך, לא כי כל התגובות מעניינות אותי. אני מתייחס לזה בתור משימה. בפורומים אחרים בהם יש לי את הפריווילגיה לבחור מה לקרא ואני יכול להתעלם מנושאים שלא נראים לי, אני גם שומר חלק מהתגובות לעצמי. לענייננו- שימוש מופרז בסימני קריאה ללא הצדקה ובכלל כתיבה בסגנון "הנושא האדיוטי שלי הכי חשוב ואני צריך תשובות מיד!!!" לא מתאימות לפורומים ולקבוצות דיון בהם אנשים מחוברים על בסיס זמן פנוי. עובדתית, אף אחד לא מעוניין לנהל את הפורום. כולם שמחים להעיר. הודעות אחרות על סגנון הניהול שלא ישלחו אלי באופן פרטי ימחקו מכיוון שאינן תורמות לפורום.

למעלה