סליחה?! Irresistible, כאילו?!!

רוניב

New member
סליחה?! Irresistible, כאילו?!!

אפילו אין לי הוט, ואני מתרגשת מזה שיש היום את הפרק הזה. תעשו לעצמכם טובה, ואם עוד לא ראיתם אותו, תשתיקו את הילדים/החתולים/ההורים ויאללה - Irresistible! ורק בשביל ההרגשה הטובה, הנה תמונה מהפרק.

E V Tooms

New member
פרק מצויין!

מאלדר וסקאלי חוקרים מקרה של השחתת גופות. מה שנדמה כעבודה מעשה ידי חוצנים מתברר כעבודתו של דוני פאסטר - רוצח מטורף, המדגים לשניהם שלא כל המפלצות הן על-טבעיות. פרק מדהים!

Gilliana

New member
אוייי, הדוני פסטר הזה...

היצור הכי דוחה והכי מגעיל באקס פיילז. אני לא יכולה לשכוח איזה שוק קיבלתי כשראיתי אותו חוזר ב-ORISON ברררררר!!!

1Shir

New member
../images/Emo6.gif רוני אם זה מה שהיה צריך בשביל

לשמוע את קולך, אז טוב שאף אחד לא פתח שרשור על הפרק..

E V Tooms

New member
אני גאה בעצמי ששכחתי לפתוח שרשור.

אגב, אם קראתי את הטרנסקריפט הנכון, "Orison" הורס לחלוטין את הרעיון מאחורי הדמות של פאסטר - שלעיתים המציאות מפחידה יותר מהדמיון, מכל על-טבעי שהוא. זה נכון? ואם כן, במה זה מתבטא?

רוניב

New member
אפשר להסתכל על זה ככה..

גם ב- Irresistible הם מנסים להכניס פן על-טבעי, כשסקאלי רואה את דוני כמפלצת. אבל לדעתי, גם ב- Irr וגם ב- Orison, ההתגלות של דוני כמפלצת היא רק מטאפורה לרוע שבו (שהוא אנושי לגמרי). אח, כמה שהמורה לספרות שלי היה גאה בי עכשיו... וזה בעצם הרעיון שבשני הפרקים - הרוע האנושי. וזה קונפליקט שסקאלי מתמודדת איתו בסוף הפרק (ממליצה לכם לקרוא את הביקורת של אוטום על Orison). יאללה ביי.

eve6

New member
רוני, היתה גם ביקורת מעולה של ורד

אם אני לא טועה, שפורסמה באתר שלך... או שזכרוני מטעני?

רוניב

New member
../images/Emo9.gif

תכננתי לכתוב על הפרק כבר אתמול בבוקר, אבל בבלגן של העבודה שכחתי. מה לעשות, אני לגמרי משוחדת - זה הפרק שבזכותו הגיעותי עד הלום

למעלה