סליחה.
|פגרה|

Dark Force

New member
סליחה.../images/Emo56.gif|פגרה|

אני חושב שארגון התלמידים הזה, נוצר על מנת לפעול כנגד מועצת התלמידים. ניתן לראות זאת ע"פ הסקר שלכם, וע"פ ההודעות שלכם- אך במקום להצטרף למועצה או לנסות לשנות קצת את החוקיות, אתם הקמתם ארגון חדש שלטעמי לא יתפוס שום עניין, ובנוסף לכך ממשיכים במסע ההשמצות נגד מועצת התלמידים. בתור ""ארגון התלמידים"" נסו לפעול בהגיון, לשקול את הדברים- ולזכור שמטרתכם היא התלמידים ולא השמצת מועצת התלמידים.
אני.

niromy

New member
אומנם האירגון לא מסכים עם

מספר דברים בדרכי הפעולה של מועצת התלמידים או עם יכולותיו (עד כמה שיצא לי להבין עד כה), אך הוא לא משמיץ את מועצת התלמידים. אני לדוגמא מאוד פעילה במועצת התלמידים שלי אבל עדיין הולכת לעזור ולהתנדב גם לאירגון פה. אני לא חושבת שהדברים סותרים. אני רוצה לתרום ולעזור ולהשפיע בדברים שחשובים לי ולא משנה לי דרך איזה ירגון/מועצה אני אפעל. העיקרון שאצליח לשנות דברים. אם הצלחתי דרך מועצת התלמידים- בכיף :)

wizibusy

New member
הארגון אינו משמיץ את מועצת התלמידים

הוא לא מקלל. הארגון מבקר את צורת ההתנהלות של מועצת התלמידים, צורת התנהלות הלקויה בחסר. ואני מצטער אם אתה מקבל זאת כהשמצה, אבל יכול להיות שטענות שמועלות על התנהלות המועצה נכונות ולכן אתה לוקח זאת כהשמצה, ולא כעובדות בשטח. בכל מקרה, אני יכול להבטיח לך שאין כאן שום כוונה ללכת כנגד הארגון, אלא יש כוונה לפעול בצורות שונות למען שינוי חברתי-חינוכי. וקיימת אפשרות בעתיד גם לעבודה משותפת, הריי הסתדרות המורים וארגון המורים פועלים לפעמים יחדיו.

למעלה