סליחה - תקלה

Yarden908

New member
לתפוז

אני לא רואה את הקלפים ולפני כן ראיתי אותם! נראה לי שיש לכם בעיה.. ומה עם הזוכים של אתמול

ofirush17

New member
למישהו יש את השני?

אם יש למטישהו שישלח לי הודעה במסר או יגיב לכאן או משהו!!!
בבקשה זה ממש חשוב

השני זה קלי קלארקסון...../images/Emo185.gif

זה בטוח,אבל איפה...תחפשו אולי בבלוגים
בכל מקרה אני לא מחפש כי התמונות פשוט נעלמות..

Rioter

New member
רעיונות לפתרונות, אני לא משתתפת..

הממ, אז ככה: 3. עוף זה ציפור ופרה זו חיה, ואני שונא את שתיהן. איפה אני כותב? שונאים את שתיהן - אז מן הסתם שזה צמחונים
.
4. אני מקווה שיוסף יעזור לי לפתור את החלום שהטריד אותי בפורום. פורום פותרי חלומות או משהו כזה? 5. כשאני חולה אני לא מסכימה לקחת אנטביוטיקה. אני נכנסת לפורום וקוראת איך אני יכולה להבריא... פורום בריאות? O: בע, מקווה שעזרתי, לא באמת בדקתי את הפתרונות..

«Nitzan»

New member
חשבתי יותר בכיוון של תרופות סבתא

מה דעתך? אבל לא בטוחה בזה...

oMORo

New member
גם אני חשבתי בכיוון של תרופות סבתא.

ו3.יכול להיות גם הדוגמניות

May Love Beli

New member
כנסי../images/Emo13.gif בקשר למה שרשמת

מי שהוא צמחוני- לא שונא בעלי חיים אלא מעריך אותם ולא רוצה שיהרגו אותם... גם אני חשבתי על צמחונים אבל אז זה עלה לי לראש...
בקשר לפותרי חלומות- מה לא רשמתי?! לא מצא לי כלום. גם רשמתי את זה! ואין כזה פורום, אבל אני יודעת את התשובה... סתם אם את רוצה לדעת את מוזמנת לשלוח לי מסר
בקשר לשאלה 5- מגניב... אני אנסה! תודה

כי אני לא אוספת ת'מדבקות

ואני לא רוצה תמונה של השמיניה ולא מעניין אותי לפגוש אותם... אבל אני אוהבת חידות (ואתם יכולים לראות את זה לפי כמות החידות שאני מביאה פה) ואני רוצה לדעת שהצלחתי לפתור... במחשבה שניה אולי לא הייתי שלוחת כי אז הייתי תופסת למישהו אחר

סליחה - תקלה

חמודים וחמודות, אנחנו נורא נורא נורא מצטערים. קרתה פה תקלה ובגלל התקלה הזאת אנחנו נעשה את המבצע הזה מהתחלה ביום ראשון. ראו את המבצע של היום מבוטל. אנחנו ממש מתנצלים. שבת שלום ונתראה ביום ראשון ב - 17:00 עם היום האחרון והקובע של המבצע.

m o g b a l 5

New member
../images/Emo221.gif ת'אמת../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif............/images/Emo26.gif

יששששששששש אבל אלה יהיו אותן השאלות
כי אם כן אז זה ממש ממש לא פייר

m o g b a l 5

New member
../images/Emo221.gif וגם...../images/Emo26.gif ../images/Emo206.gif ביותר

כל המבצע יתחיל מההתחלה

למעלה