הממ, אז ככה: 3. עוף זה ציפור ופרה זו חיה, ואני שונא את שתיהן. איפה אני כותב? שונאים את שתיהן - אז מן הסתם שזה צמחונים
. 4. אני מקווה שיוסף יעזור לי לפתור את החלום שהטריד אותי בפורום. פורום פותרי חלומות או משהו כזה? 5. כשאני חולה אני לא מסכימה לקחת אנטביוטיקה. אני נכנסת לפורום וקוראת איך אני יכולה להבריא... פורום בריאות? O: בע, מקווה שעזרתי, לא באמת בדקתי את הפתרונות..
מי שהוא צמחוני- לא שונא בעלי חיים אלא מעריך אותם ולא רוצה שיהרגו אותם... גם אני חשבתי על צמחונים אבל אז זה עלה לי לראש...
בקשר לפותרי חלומות- מה לא רשמתי?! לא מצא לי כלום. גם רשמתי את זה! ואין כזה פורום, אבל אני יודעת את התשובה... סתם אם את רוצה לדעת את מוזמנת לשלוח לי מסר
ואני לא רוצה תמונה של השמיניה ולא מעניין אותי לפגוש אותם... אבל אני אוהבת חידות (ואתם יכולים לראות את זה לפי כמות החידות שאני מביאה פה) ואני רוצה לדעת שהצלחתי לפתור... במחשבה שניה אולי לא הייתי שלוחת כי אז הייתי תופסת למישהו אחר
חמודים וחמודות, אנחנו נורא נורא נורא מצטערים. קרתה פה תקלה ובגלל התקלה הזאת אנחנו נעשה את המבצע הזה מהתחלה ביום ראשון. ראו את המבצע של היום מבוטל. אנחנו ממש מתנצלים. שבת שלום ונתראה ביום ראשון ב - 17:00 עם היום האחרון והקובע של המבצע.