זו שירה!?
ה הגולש באינטרנט New member 30/3/06 #72 חחחחחחחח אני זוכר ../images/Emo185.gif מיקה (לא שירה!!!) התארחה כאן,זה היה בטח אחד מהמנהלים..
ס סתיו לאב הילי New member 30/3/06 #66 ../images/Emo55.gifזו שירה?! אם כן, אז למה כתוב מיקה ולא שירה?? ואם לא, אז למה היא באדום?
« «Nitzan» New member 30/3/06 #38 תפוזזזז לפה ומידדדדד אני משמ מעוצבנת אני יודעת שאני במוקומות הנכונים ואחרים כן רואים אז למה נאי לא רואה???? איך אני אדע אם אני שם?
תפוזזזז לפה ומידדדדד אני משמ מעוצבנת אני יודעת שאני במוקומות הנכונים ואחרים כן רואים אז למה נאי לא רואה???? איך אני אדע אם אני שם?
ס סתיו לאב הילי New member 30/3/06 #40 ../images/Emo55.gifנכוןן../images/Emo70.gif ולמה אתם לא עונים?! באמתתת!! נותנים חידות ואז יש בעיות ואתם לא עוניםםם!!! אוף איתכםם!!
../images/Emo55.gifנכוןן../images/Emo70.gif ולמה אתם לא עונים?! באמתתת!! נותנים חידות ואז יש בעיות ואתם לא עוניםםם!!! אוף איתכםם!!
O o r t a l13 New member 30/3/06 #52 ../images/Emo45.gif גמאני! נכנסתי לכל המקומות הנכונים.. וזה על בטוח נכון! ואין שם כלום!
ש שילונית New member 30/3/06 #45 בקשר לבעיה השלישית... נראה לי שזה לא קשור לדוגמניות אלא זה קשור בפרה ובעוף... -דרך אגב.. נכנסתי לכל הפורומים שקשורים לכול החידות ואין כלוםםם.. מה עושים??!
בקשר לבעיה השלישית... נראה לי שזה לא קשור לדוגמניות אלא זה קשור בפרה ובעוף... -דרך אגב.. נכנסתי לכל הפורומים שקשורים לכול החידות ואין כלוםםם.. מה עושים??!
ס סתיו לאב הילי New member 30/3/06 #47 ../images/Emo55.gifילדים שראו את התמונות עשו רענן ועכשיו זה לא שם.. נראה לי שיש בעיה בתפוז..