סליחה ש

frikin shin

New member
סליחה ש../images/Emo58.gif

פותחת הודעה חדשה אבל
... הסתכלתי בטריילרים של העונה השלישית ו
... הטריילר שפעם נראה לי שמרית שמה, לא היה שם. הטריילר שג'ס "אונס" את רורי. בקיצר מאיזה עונה
הטריילר
קישור למטה לטריילר חביב שראיתי. חה חה

frikin shin

New member
עוד משהו...../images/Emo58.gif

פעם מישהו שם את התמונה הזאת
ואמר שרורי עשתה סיף עם פריס לפי הטריילר הזה זה נראה לי זאתי של הפחזניות , שכחתי איך קוראים לה. זה נראה מזה פרק מפחיד... creepy

frikin shin

New member
עוד משהו |ספוילר

אני יודעת שאני מתחילה להימאס אבל... הנה עוד טריילר אחד שהוא קצת מוזר. כלומר רורי מספרת לפריס אבל לא לאמא שלה
מה הולך פה

Sweet Misery

New member
תשובות ../images/Emo58.gif

שאלה ראשונה - פרק 3x19, הפרק ששודר אתמול. שאלה שנייה - רורי אכן, אה, הסתייפה (
) נגד פריס. פראנסי, מנהיגת ה"פחזניות", ניסתה לסכסך בינייהן והצליחה. פריס לקחה את עניין הסייף קצת יותר מדי ברצינות. שאלה שלישית - הטריילר הוא טריילר מטעה. רורי לא עשתה כלום, הם ערכו את הטריילר שיראה כאילו רורי וג'ס 'עשו את המעשה', רורי מספרת לפריס ולורליי שומעת, אבל מה שבאמת קרה היה שפריס ורורי עבדו על נאום ופריס פתאום אמרה לרורי שהיא שכבה עם חבר שלה (ג'יימי). לורליי בדיוק אז נכנסת לבית ושומעת את השיחה. פריס מבקשת לשמוע את דעתה של רורי ושאלה אם היא ודין אי פעם... אתם יודעים, ורורי אמרה לו, ואז היא שאלה על ג'ס, ולורליי חששה, כי רורי נשמעת הססנית, אבל אמרה לא. זהו.

frikin shin

New member
אבל...../images/Emo58.gif

רואים בטריילר את פרנסין ולא תא פריס עושה איתה סיף
ועוקבת אחריה... creepy... shes a stacker

Sweet Misery

New member
לא. ../images/Emo58.gif

פראנסי עוקבת אחרי רורי בשביל לדבר איתה, ואחרי זה היא מעבירה את התמונות מה"מפגש הסודי שרורי ניהלה איתה כדי ללכלך על פריס" לפריס. הסיף הוא בין רורי לפריס. תאמיני לי, אני יודעת.

כולנו בעצם יודעים..|מכשפופי|../images/Emo34.gif

(זה לא ספוילר, אין צורך לקטול) כמה שטריילרים ופרסומות ופרומואים ופיילוטים וכל הבלה בלה באילו יכולים להיות ממש מטעים (מילה מצחיקה
). נגיד, בפריוויו לפרק עם התאונה - הראו בהתחלה את הקטע שג'ס אומר: "תפסי את ההגה" או מש'ו כזה. ורורי אומרת "לא, לא" וכל זה. ואז רואים את רורי בבית חולים
, שהיא אומרת ללור "הייתי מעורבת בתאונה" הם גרמו לזה להיראות כאילו זאת אשמתו של ג'ס
(אייקון מטריקס. לא
X-מן
) ובעצם היה זה אופוסום חוצפף שקפץ לכביש וגרם לג'ס לסטות.

frikin shin

New member
אתר של הטריילרים

כדי לכם להסתכל הם ממש נראים נחמדים. אני לא ראיתי עדין את כל הפרקים של העונה השליישית רק שניים ראשונים. עדין כדי לכם להסתכל עליהם הם נראים ממש מותחים...

אוי כן.. הוא כזה חמוד..

איך הוא מסדר את הגבה! איך שהאצבע שלו מסדרת את השערות שקופצות מהגבול.. אכן, ג'ס מסדר גבות- עושה לי את זה.

תראי.. ג'ס עצמו הוא קינקי.. ../images/Emo4.gif

איכס, אני מקיאה עכשיו כעונש על מה שאמרתי קודם על הגבה שלו. גבת-ג'ס. איווו. *מקיאה על ה-Caps Lock ועל כל מה שמסביבו.. אמ.. נראה לי ש-ש'.. פשוט.. הכל מוסתר במה שאכלתי היום אז קצת קשה לי לראות... יאק! נגעתי בזה!*

לאנה

New member
בלי לגנוב את המילה...

צ'אדילישס ממש מגניב כי זה אשכרה *יאק* מערב את המילה המקורית...
|פילוסוף|

למעלה