סליחה שאני שואלת

לילי60

New member
מאין ספור סיבות אבל אני אתמצת.

למה אני אוהבת אותו... כי יש לו לב טוב. עם כל תזוזה שלי שנראת חשודה הוא שואל אם הכל בסדר, אם אני עצובה..אם אני מרגישה טוב.. ואם הוא יכול לעשות משהו לעזור... כי כשלא הרגשתי טוב הוא היה יותר בפאניקה מאמא פולניה ונע ונד ולא מצא שקט עד שמצאנו פיתרון ותרופה והניח לי מגבת רטובה על הפנים כדי שארגיש יותר טוב. וצלצל לכל העולם ואחותו כדי לנסות למצוא פתרון ומה לעשות. כי החיבוק שלו אמיתי וכשהוא אומר לי שהוא אוהב אותי אני לרגע לא מפקפקת במניעים שלו או בכוונות שלו. כי כל היום אני רק חושבת על איזה כיף שמחר אני אקום בבוקר והוא יהיה לידי. אין עוד כמוהו. כך שלסיים את זה מבחינתי זה לא אופציה... מבחינתי - כסף הוא רק אמצעי. נייר. הוא בטח לא צריך להיות סיבה להפסיד אהבה כל כך אמיתית וכל כך טהורה. חייבת להיות דרך אחרת. גם אם זה אומר לגור בבית מקש. אין מה לעשות בשביל אהבה צריך להקריב. ואני רוצה להקריב למען המטרה הנעלה שזה "אנחנו". העתיד .והילד שלנו שאני רוצה להביא לעולם. השאלה היחידה מבחינתי היא אם אולי יש דרך אחרתלהתמודד עם זה (?)

אורמור

New member
בית מקש זו לא בעיה

לפחות בקיץ ואם יש בו מזגן הבעיה היא אם את בקש והוא בוילה.. אם את מסתגפת בחסכנות והוא מפזר, אין לערבב בין עוני לקמצנות שכן אלה שני דברים שונים מאד והייתי רוצה להבין איך זה שגם המגיבים שלך ושואלי השאלות הם בורי התנהלות פורומית כמוך ופותחים הודעה חדשה בכל תת סעיף במקום לשרשר לאורך האשכול? או שמא חמדת לנו לצון ואת גם שואלת וגם עונה ואנחנו .... חוכא ואיטלולא?.. שמא אור

benzba

New member
לילי, מצאתי לכם בית מקש במחיר מציאה

למעלה