סליחה שאני נודניק....

tzvika pick

New member
אני מסכים איתך בהחלט..

המון פעמים אנשים נכנסים לכאן ושואלים שאלות, שהפתרון אליהם ברור מעליו. כאילו - אם מופיעה על המסך הודעה שאומרת שאתה לא יכול להכנס לערוץ מסוים כי אתה ישראלי. אז לא ברור מה הבעיה? אבל, מצד שני, בדיוק בגלל השאלות האלו אנחנו כאן

crushandburn

New member
סליחה שאני נודניק....

אני יודע שלאחרונה שאלתי פה המון שאלות אבל פשוט אני עדיין לא מצליח להתחבר, או ליתר דיוק זה מתחבר מופיעה הודעה כזאת : You were killed by stats.dal.net (stats.dal.net (User has been banned from DALnet ([AKILL ID:1039081090K-h] [exp/identd] IRC clients from your domain are required to respond to identd requests in order to connect to DALnet. Send email to [email protected] with [exp/ident] as the subject, or visit http://kline.dal.net/exploits/ident.htm for more information.))) - או שנפתח חלון קטן ובו ההודעה : unable to connect to server ניסיתי כל שרת שידוע לי של דלנט וגם 3 שרתים שקיבלתי מאנשים נחמדים פה אבל כלום לא עוזר. על אף השאלות הרבות והחוזרות שלי אנא עזרו לי
יגאל

tzvika pick

New member
נראה לי שכבר כתבתי לך תשובה בנושא..

אבל לא משנה, אני אסביר שוב.. ההודעה שאתה מקבל אומרת צריך להפעיל שרת Ident על המחשב שלך. אם המחשב שלך הוא המחשב היחיד שמחובר לאינטרנט, ואתה לא מחובר בעזרת רשת ביתית, אז הפתרון הוא קל ופשוט. אם אתה מחובר בעזרת רשת ביתית (ואם אתה לא יודע מה זה, כנראה שאין לך את זה), זה יהיה קצת יותר מסובך.. ואם במקרה הקל עסקינן, תפעיל שרת IDENT בMIRC שלך. זה נמצא בתפריט ההגדרות (ALT+O), בתת התפריט CONNECT. אההה, ותבטל גם את הפיירוואל הטיפשי של ווינדוס XP. אם אתה ממש ממש רוצה פיירוואל, אתה מוזמן להוריד פיירוואל אמיתי וחינמי לחלוטין, בשם KERIO. שיהיה בהצלחה!

למעלה