סליחה קבוצתית

סליחה קבוצתית

אני יודעת שרוב האנשים הקרובים לליבי אינם מבקרים בפורום זה (לצערי) אבל אני מרשה לעצמי להוציא "חמתי" כאן, עם הידיעה שהמסר יועבר בדרכים אלו או אחרות. ישנה גם אישה מדהימה שאני מאוד אוהבת שבטוח תקרא את ההודעה- אז יקירתי זה גם מופנה אלייך. אני עברתי/עוברת/יעבור תקופה לא קלה. המון שינויים. המון מסרים. המון תובנות. אני מסתגרת. עם עצמי. מבחירה. צריכה את הלבד. אבל מעריכה אוהבת מכבדת ומוקירה את כל המופלאים שסובבים אותי ואת היכולת שלי להיות לבד ולדעת שאיתם אני גם ביחד. אז אני מופיעה ליום ונעלמת לשבועיים. מחייכת דקה ובוכה שעתיים אני מתנקה. ומה לעשות יש הרבה ליכלוך שיוצאת. תודה שאתם חברים. תודה שאתם מבינים. תודה שאתם מאפשרים לי. להיות. לבד. ביחד. בבכי . בצחוק. אוהבת אושרתי - אני אוהבת אותך סיון

../images/Emo50.gifסיון חמודה ומתוקה../images/Emo24.gif

אני מחכה בסבלנות שתחזרי, אוהבת ומכבדת את רצונך מתוקה ובהצלחה, ואין שום בעיה לשלוח את כל מכיריך לכאן בכיף חיבוק ממני ליידיסנו

תודה על היותך ורק אהבה בקירבך...

אני מאוד מזדהה עם מה שאת עוברת,בריחות לעצמך לפרקי זמן וניתוק זמני מהקרובים האהובים,הם מבינים ומקבלים וזה בסדר לדעתי(כך זה אצלי בכול אופן)אבל הגעתי למסקנה לאחרונה שגם בבריחות הללו אני "מכריח"את עצמי לא להתנתק טוטאלית אלא לתמרן כי בסה"כ מדובר באנשים יקרים שדווקא כשאנו מרגישים צורך ללבד הם יכולים לעשות לנו טוב וחוץ מזה הם זקוקים לקרבתנו באותה המידה אז למה לחסוך זאת מהם. כתבתי כדי לשלוח לך רק אהבה(וואיי נורא מאוחר כבר אני עייף).

ושאלה קטנה סיוון ....

מה את עושה בלבד?חושבת?מדיטצייה?מתנקה איך?מאוד מעניין...

בוקר טוב ../images/Emo42.gif

תודה רבה לכם אנשים יקרים. זה קודם כל. אגב לשאלתך אורן... עד ממש לא מזמן לא עשיתי כלום . פשוטו כמשמעו. ז"א המשכתי ללכת למכללה ולעבודה אבל מבפנים היה מת. אני חוזרת לחיים. אני מתחילה בלנשום, נקי. ואני ממשיכה עם להרפות קצת, מהמחשבות, מהניתוחים , מכאבי הראש... נראה הלאה יום טוב סיון

ואוווווווו סיוונושששש ../images/Emo25.gif

בכל דקה ובכל שעה אני פה איתך גם אם בלילה תרצי אני שם איתך אי לאב יו..

למעלה