סליחה על הכתום

Fire Glow

New member
סליחה על הכתום

אך... החופש מעולם לא היה קרוב יותר ואיתו, חידוש בשידורי דרגון בול זי... הסדרה שכולנו אוהבים!!! אני יודעת שרובכם התייעשו מערוץ הילדים אבל לפי דעתי שווה לתת להם צ´אנס אחרון משתי סיבות: א) הדיבוב המוצלח ב) כדי להבטיח את המשך שידורה של הסדרה ג) ע´´י ביצוע הסעיף ה-2 להמשיך את קיומו של פורום זה!

Fire Glow

New member
חחח...

למה לא? לפחות הרבה יותר מתאים מהאנגלית והרבה יותר מובן מהיפנית

king kazabubu

New member
אוי ויי....

לא יותר מתאים מהאנגלית בכלל והיפנית זה המקור ואין מובן מזה...

Fire Glow

New member
הכוונה שלי הייתה...

שהשפה העברית יותר מובנת מהיפנית אלא אם כן נולדת ביפן... חוץ מזה אין לי כלום נגד הדיבוב ביפנית, להפך ובאנגלית לא אהבתי את הקולות של גוקו, וג´י, קרילין, פריזה והרשימה עוד ארוכה... את הדיבוב בצרפתית... אין לי מה לאמר זה מדבר בפני עצמו... אז לפי דעתי הדיבוב בעברית מוצלח יותר מהאנגלית והיפנית... מהמם לכל הדעות! חוץ מזה אני אוהבת לשמוע את הפרקים ביפנית בגלל המילים המצחיקות... אין, פשוט קורע! נ.ב קינג, נחמד לראות אותך שוב פעיל בפורום :)

נאחסית

New member
אל תבני על זה

אל תחשבי שבזה סיכמנו את "חידוש בשידורי דרגון בול זי" בכלל לא. ערוץ הילדים מתכוון להחזיר את הסדרה עוד 100 פעמים אחורה עד שלכולם ימאס ממנה לגמרי כמו שעשו עם שאר סדרות האנימה שנפלו קורבן לערוץ הילדים. לי נמאס. ולא חשוב לי עד כמה הקול של וג'יטה יפה יותר בעברית או הקול של פריזה יפה יותר בעברית או הקול של גוקו... העקר שהתרגום דבילי והעקר שהם מחזירים הכל 100 פעם אחורה זה כבר מקלקל לי את כל הסדרה ואני כבר התייאשתי. אם ערוץ הילדים לא יודע לקנות סדרה ולתרגם אותה כמו שצריך (והכי חשוב לשדר בזמן) לא מגיע להם הרייטינג. בזאת סיימתי את דברי חוכמתי. ^________^

king kazabubu

New member
פעם אחרונה שבדקתי

השידורים של העונה החדשה יתחילו בינואר... אולי אני טועה

ansewrme1

New member
מה???

1)איזה מוצלח ואיזה נעלים חוץ מהתמונות(שגם זה צינזרו) אין שום קשר בין DBZ לבין החרטא בערוץ הילדים למרות שאני לא נגד הרעיון כי בסה"כ מי שבאמת רואה בערוץ הילדים זה ילדים קטנים שאיכפת להם רק מי הכי חזק... 2)זה שכמה אנשים שראו את הגירסה היפנית ו\או האמריקאית הם לא צריכים לראות את הדבר הזה וזה לא יפגע ברייטינג 3)לא נראה לי שהפורום תלוי בשידור הסדרה בערוץ הילדים כי הרוב ראו במחשב את הפרקים ואלה שלא ראו לטובתם תורידו מK@ZAA!

Fire Glow

New member
ת´אמת..

אני קראתי את ההודעה שלך פעמיים ולא הבנתי... אולי העובדה שאני בלונדינית מסבירה את העניין... חחח

נאחסית

New member
חחחחח נבו

אין לה אינטרנט אז ברור שאין לה אייסיקיו. =) היא כותבת הודעות דרך הפלאפון שלה. פשששש... הקדמה של היום ואיך אני יודעת? היא חברה שלי. זהו לבינתיים.

ansewrme1

New member
xsome "Pure Blooded Saiyan" anata

baka וכיוון שאתה מאלה שחושבים שהם יודעים יפנית בטח אז אתה מבין מה זה אומר...

ansewrme1

New member
ומה לא היה ברור יא חתיכת

אנלפבית(בשבילך: אחד שלא יודע קרוא וכתוב)

למעלה