סליחה על הישירות...

סליחה על הישירות...

אבל הפורום גמור.. בקושי אפשר לחלץ 5 הודעות בשבוע (בלחץ) ואפשר לראות הודעות כמעט חודש אחורה בלי לעבור בכלל דף. לא מאישים אף אחד, אבל חבל לי מאוד.

facundo te amo

New member
צודק במאה אחוז האשמה היא של כולנו

ואם חברי הפורום לא יחליטו להתעורר, הפורום ישקע ולא יהיה פעיל. אנשים אפילו יפסיקו להסתכל אם מישהו כתב, בלחץ הוא מתעדכן פעם ביומיים וגם אם כן זה בדרך כלל על איזה הודעה שרם פתח . אני זוכרת שלפני כמה זמן [עניין של חודש חודשיים ] כל הזמן פתחו שרשורים בנוגע לפרוייקט עצמו, שאלונים, יצירות ועוד הרבה דברים אחרים. אני חושבת שהגיע הזמן לעשות שינוי, השינוי צריך לבוא מכל הפורום. תראו נוכחות ואחרים ינכחו, פתחו דיונים ואנשים התדיינו. איני באה בטענות , אלא בבקשות ורצון לקדם את הפורום. ליטל

רם אזרח

New member
נוכחות גלויה וסמויה

מהניסיון שלי בפורומים אחרים, יש הרבה מאוד שנכנסים לפורום אבל לא משאירים בו הודעות ולכן כמות ההודעות לא מעידה על מספר המבקרים. אבל כמובן שאני מסכים שהפורום יכול להיות פעיל יותר. השביתה הרעה בתיכוניים דווקא מורידה את הפעילות בפורום כי כנראה הראש לא בעניין כשיש חופש כזה. זו גם הסיבה שאין הודעות שקשורות במיכא"ל - אין הרבה מדי קורסים בגלל השביתה.

hadarwin

New member
גמאני אבל אין לי מה לרשום =/=/

אני מחכה שירשמו כדי שיהיה מה להגיב

smailie

New member
טוב... אז אני ארים את הכפפה

והשאלה שאני מציג כאן תהיה רלוונטית לכל השמיניס'טים שביניכם (ולכל אחד אחר שנבחן השנה בבחינות הבגרות): האם אתם מרגישים שההשתתפות בפרוייקט מיכא"ל מסייעת לכם בעת הלמידה לקראת הבחינות? כלומר, האם אתם מצליחים ליישם טכניקות ודרכים יעילות לגבי שינון החומר וסיכומו? האם, לדעתכם בשלב זה של שנת הלימודים ניתן לומר שצפוי שיפור בציוּנים ובמימוש הפוטנציאל שלכם, מאז שאתם לוקחים חלק בפרוייקט? אני מודה, למען הגילוי הנאות, שלא השתתפתי מעולם במסגרת הפעילויות והקורסים השונים שמתקיימים מטעם פרוייקט מיכא"ל (למעט, כמובן, כניסה מדי פעם לפורום זה וכתיבת מסרים ותגובות בו). פשוט לפי מה שהבנתי, גם שיפור ההישגים הלימודיים זו אחת ממטרותיו. אני מקווה שאני לא טועה בעניין הזה.

גם הנוכחים הסמויים עוזבים ויעזבו

עם כל הכבוד, לקרוא במשך שבוע את ההודעות של תפוז אנשים מודיע והנהלת הפורומים - אותי לא היה מחזיק גם בתור קורא סמוי ובטח שלא בתור גלוי. יש תקופות כאלה וזה בסדר, השאלה אם עושים עם זה משהו או שמחכים שדברים יקרו? בנתיים לדעתי ולפי התשובה שלך האפשרות השניה שנתתי היא ששולטת. שוב, לא בא חלילה להאשים, זה לא יתן כלום. מנסה להעיר ולאיר תשומת לב. ובעניין אחר לגמרי, במשך כמה ימים סלקום מבטיחים לנו מופעי זיקוקים מרהיבים. אז שאו עיניים לשמיים ב - 20:45 ע"מ לצפות באירוע (ובד"כ למטרות אחרות
) ערב טוב

hadarwin

New member
אתה יודע באילו אזורים?

וSMAILLY אליך.. אממ אני לא ממש בטוח .. כאילו עכשיו אני בשביתה אז אין לי שיעורים ולמבחן בהיסטוריה שנה שעברה הצלחתי להיעזר בזה ^^ .. אבל.. אני חושב שזה יהיה לי די קשה כי בערך עד מפגש 5-6 עדיין לא הצלחתי להבין את משמעות הפרויקט וזה היה דיי חשוב המפגשים האלו.. אני חושב שאני אשמח לעבור את זה שוב :):) אבל נראה :) חחח אבל אני לקחתי דבר שממש חשוב לי .. ומצטער אבל אני לא ארשום כאן מה.. אני מניח שאם יוסי קורא סמוי הוא יבין :) אז אם כן תודה רבה יוסי .. וההתנקות מהקשר איתך דיי קשה לי אבל אני מחכה שתבוא להרצות בעומר :) חחח ומצטער פשוט SMS לקחו יותר מדי כסף ואבא התרגז עליי ^^ חחח ביי ביי לילה טוב לכולם !!

smailie

New member
תודה, hadarwin! ושני דברים:

ראיתי זיקוקים גם באיזור המגורים שלי (איזור קרית מלאכי - אשדוד). המטח נמשך מספר דקות ונשמע חזק יחסית. בהתחלה לא קישרתי וחשבתי שזה איזשהו אירוע חגיגי לציוּן סיום קורס של איזו יחידה צבאית בבסיס הסמוך או משהו כזה. רק כשהתיישבתי מול המחשב והתחברתי לאינטרנט, ראיתי את ההודעה שלך ונזכרתי לפתע בכל הפירסומים שהיו במשך השבוע, לגבי הזיקוקים הערב. ולגבי פרוייקט מיכא"ל והנושאים שאפשר להיעזר בו: מה לגבי המקצועות הקשים במיוחד, שטכניקות למידה יותר משמעותיות בהן? למשל, אנגלית ומתמטיקה? הפרוייקט יכול, לדעתכם, לחולל נפלאות בקשר להצלחה בהם, למי שהתקשה קודם לכן?

davidori

New member
לגבי הפרוייקט

הפרוייקט יכול לעזור בקשר למקצועות כמו מתמטיקה ואנגלית, אבל אני אישית, בשביל לקבל ממנו את העזרה, צריך רענון קצת לחזור על מה שהיה בכיתה... רק עכשיו שאני נזכר במה שהיה לנו בקורס, אני יכול להגיד לך שנפלאות הוא לא יחולל, אבל בהחלט הכלים שהוא נתן מאפשרים להגיע להצלחה בהם. מאושר שעברתי את הפרוייקט, למרות שירדתי להקבצה א'-2 במתמטיקה...

davidori

New member
בהחלט מודה באשמה.

למרות שאני באמת קצת עסוק בזמן האחרון, אני קורא סמוי פה, וגם את זה אני עושה פעם ביום-יומים. אצלינו דווקא אין שביתה אגב, אבל זה לא התירוץ שלי. שוב אני חייב לזוז, אבל אני בעד השינוי שיהיה פה, מקווה להיות חלק ממנו, רק עוד שבוע, יש לי חודש ארגון (בבני עקיבא)...

davidori

New member
חניך...

אבל ... חחחח.... מדריך של עצמי. המדריכים שלנו פרשו ועכשיו לא מכניסים לנו מדריכים אחרים (כבר מתחילת החודש), אז יש לנו עוד כמה דברים על הראש =]

למעלה