סליחה על ההשואה

סליחה על ההשואה

אבל אפילו לכלב שלי יש ציפ'.יש איתורנים לרכב,יש GPS. מדוע חיילים בחזית ובמוצבים לא הושתל להם צ'יפ איתורן למקרים כגון אילו מתחת לעור ?

shy-1

New member
לא רק שאתה אהבליקו שאתה כותב זאת

שכל העולם יראה, אתה גם איחרת ברעיון עצמו. אנא, המשך בכתיבתך הברוכה

תתפלא

כנראה שגם בעינין הזה יש מחדל. בדיוק כמו שלפני שנה טענו שיש ציוד לגילוי מנהרות ושהוא מחולק בכל המוצבים,ועובדה שלא.

shy-1

New member
על הענין הראשון אני מנוע מלדבר,

על ענין גילוי המנהרות, פורסם שיש לצה"ל מיכשור שעלה מליונים, אך מאחר ואיני מכיר אותו, ואיני יודע אם התשמשו בו שם, איני יכול להגיב. וגם איני יכול להגיד, באם יש לי פתרונות טובים יותר. נ.ב. לא הצלחתי להקליט(למרות שניסיתי), אך בזמנו היה סרט מדע בדיוני בשם SCREAMERS, ושם גם היה הפתרון למנהרות.

jackie111

Well-known member
אני אסביר לכם.

במלחמת ויאטנם בשנות ה70 האמריקאים פתחו מכשיר לגילוי מנהרות של חיילי ויאטקונג. המכשיר נקרא G.P.R רדאר חודר קרקע. היום למכשיר שימושים אזרחיים כמו איתור צנרת קרקעיות. למכשיר כושר אבחון עד עומק של כ30 מטר. המחיר בבית חרושת 12000 דולר. המכשיר נראה כמו קופסא 60X60X60 מניחים אותו על עגלה ומסיעים אותו השידור נקלט במחשב ואפשר בניתוח בשטח או במשרד לגלות את משמעות הגרפים שנוצרים. היום מיצרים את המכשיר לשימוש אזרחי בכעשרה מפעלים ועשרות דגמים שמפוזרים בכמה ארצות ידוע לי על שני מכשירים אחד נמצא במכון הגאופיזי והשני אצל גאולוג פרטי. לפני 15 שנה בוצע מחקר לגלות מה קורה בהר הבית בירושלים מתחת לקרקע.

shy-1

New member
תודה. אבל לנו? תסביר לצבא, הם אלו

שצריכים לגלות מנהרות !

jackie111

Well-known member
הצד הצבאי

לא ידוע לי. לדעתי הצבא צריך לפנות לקבלנים אזרחיים שיבצעו סריקות לאורך הגדר בצורה סדירה. רכב שישא את הציוד יסע לאורך הגדר וינסה לאתר מנהרות.

shy-1

New member
אולי אינך רואה חדשות, אבל הפרשן

הודיע שצה"ל רכש ציוד מיוחד במליוני דולרים.

ghost7

New member
אז כנראה שהוא עדיין במחסן.

(או שנמכר במכרז, כ"עודפים").

Leibovitz

New member
שלח הצעתך לרמטכ"ל

היא מעוד מעניינת. חייל בפעילות מבצעית או במוצב על קו הגבול צריך לשאת צ'יפ, שלפחות יתן קואורדינטות בשעות הראשונות לחטיפה. מתחת לעור? לא בטוח שצריך.

למעלה