סליחה על ההפרעה

סליחה על ההפרעה

אבל מכיוון שמיוז הושפעו בצורה כבדה ביותר... רק רציתי להודיע שפתחתי קומונה לזיכרו של ג'ף באקלי האחד והיחיד. הנהלת תפוז מחכה לראות אם יש היענות לקומונה ואם כן, יפתח גם פורום. תודה מראש על עזרתכם. אריאל

o pie

New member
הוא מת

כמה הודעות של "איזה מדהים הוא" אפשר לכתוב בשביל שתהיה פעילות רצופה?

אז לפי ההגיון הנ"ל

לא צריכים להיות פורומים מוקדשים לג'ימי הנדריקס, אלביס פרסלי, קווין, אווה קאסידי, הביטלס, וכו' וכו'. שלא לדבר על מוסיקה קלאסית או ג'אז. כן. מיוז הרבה יותר איכותיים, וברגע שהם ימותו צריך למחוק את המוסיקה שלהם מהתודעה הקולקטיבית ולזרוק את כל הדיסקים שלהם לפח, נכון? כי כל מי שמת כבר לא שווה יחס? פשוט עצוב לחשוב שזה הדור שישלוט בעולם עוד כמה שנים...

o pie

New member
יש הבדל...

לג'ף יצא רק אלבום אחד. שלא תביני אותי לא נכון, אני מאוד אוהב את המוזיקה שלו. אבל כמה כבר אפשר לדבר עליו? אני פשוט חושב שאם יוקם פורום בשבילו הוא יכשל מבחינת פעילות וייסגר. האומנים האחרים שציינת אלו היוצרים הכי בולטים ומשפיעים במאה השנים האחרונים, לכולם הייתה קריירה ארוכה והם זכו להצלחה היסטרית. אין מה להשוות בינהם לג'ף באקלי (ושוב, הוא בין האומנים שאני יותר אוהב, המוזיקה שלו מדהימה)

רק הערה (והארה) אחת קטנה (או בעצם 2)

1. לא יודע מהיכן שאבת את הרעיון שאני שייך למין היפה. 2. כן הוא הוציא רק אלבום אחד. אלבום אחד שהשפיע על עולם המוסיקה באופן יותר חזק ועמוק מאמנים שהוציאו עשרות אלבומים וחיו (או עדיין חיים) עשרות שנים. למה לדבר עליו? למה שמשפחה שכולה תדבר על הבן\בת\אח\הורה שנפטר? צודק. לא צריך לדבר על המתים. למה בכלל יש פורומים? כדי לשתף חוויות. להיות במחיצת אנשים עם טעם\השקפה\אהבה דומה לשלך. מה זה משנה אם מדובר בבן אדם חי או מת? עזוב. אני לא אצליח לשכנע ילד בן 17 (בלי לפגוע. זה פשוט גיל מאד עקשן). יום טוב.

o pie

New member
זה לא רע לדבר עליו

אבל אני בסך הכול חושב שהפורום לא יצליח ולא יהיה מספיק פעיל. אם יש משהו שחייבים להוציא שקשור אל ג'ף אפשר לכתוב את זה בפורום רוק, או בפורום מוזיקה אלטרנטיבית.

למעלה