סליחה על ההודעה החדשה..

aNaTi 17

New member
סליחה על ההודעה החדשה..

אבל שמעתי משהו שממש עצבן אותי אצל דידי הררי.. הוא השמיע את השיר החדש של הראל מויאל ואמר בסוף השיר: "סוף סוף כך צריך להתנהג כוכב נולד להוציא דיסקים ולא להתחיל לשחק לי בכל מיני טלנובלות והצגות ואמה.." בונא איזה חוצפן, אני מבינה שטלנובלות הוא התכוון לנינט, אבל ההצגות הוא התכוון להראלי והוא גם אמר את זה. הוא גם התייחס לפסטיגל ולידיעתו, גם מויאל (שהוא לא הפסיק לשבח אותו) השתתף בפסטיגל.. תגיבו, ענת. ביום רביעי אני מתחילה שנת שירות (בנוסף לשנתיים של הצבא..) אני ממש יתגעגע אליכם ויבוא לבקר כשיהיה זמן.. תדעו לכם שאתם אחלה פורום!

שונאת את דידי הררי!!!

אני שמעתי את זה ולא הייתי כל כך שמחה! אח"כ שהראלוש יוציא סינגל ודידי ישמיע את הסינגל בתוכנית שלו הוא ישבח את הראל ויגיד עליו דברים טובים. הדידי הררי הזה דו פרצופי!! ומה זאת אומרת שנת שירות? ושיהיה לך בהצלחה בצבא!

aNaTi 17

New member
תודה מתוקה... ו..

שנת שירות זו שנה התנדבותית לפני הצבא ואחרי השנה הזו כל אלו שעשו שנת שירות מתגייסים לנח"ל ביחד וזה היתרון..

שיקפוץ לי, זה ממש לא מעצבן....

הוא רמז על נינט.. אבל אם הוא התכוון גם להראל שילך לשתות מים ולעשות בחיים שלו פעם אחת משהו מועיל במקום להעביר ביקורת על כולם. באמת אל תתעצבנו מהשטויות האלה..כאילו מי הוא סתם יצור

הוא התככון גם להראל

כי הוא גם דיבר על הצגות, ולפי מה שידוע לי נינט לא השתתפה בהצגות והראל יופיע במחזמר. הוא חיב לדבר ולא היה לו מה להגיד אז הוא ירד על פליטי כוכב נולד.

לאו13

New member
עזבו אותכם דידי!!

כל מי שמוציא סינגל אחד מסכן הוא מתחיל להגיד עליו דברים טובים..לשבח אותו על ההשקעה...אבל שניה אחרי זה לרדת עליו!!! הוא דו פרצופי וזה ידוע!!

אתם צ'כות להבין -

דדי הררי הוא מהנגררים של רדיו ירושלים ... גם אלעד עמדי ... כול מילה שנייה שלו זה מויאל ... למה?! כי הוא ירושלמי
(((בערך...))) ורק בגללו מיואל זכה ... -קרן-

למעלה