סליחה על ההודעה החדשה, אז מאחר

פינקי33

New member
סליחה על ההודעה החדשה, אז מאחר

ומצאתי פה מומחיות לא םחות מהפורומים הרפואיים, ומאחר ואתן עונות כאן בפירוט ולא בקיצור כמו הרופאים, מה הבעיה בבדיקה של בעלי בעצם, הצורה? ואם כן, מה עם התנועתיות? היא בגדר הנורמל? מה הנורמל? אני כבר משתגעת.. אם היה לו מושג כמה זמן אני מבזבזת כדי להבין את בדיקת הזרע שלו הוא היה משתנק...

פינקי33

New member
והרי הנתונים... ודרך אגב, נועה35,

כל הכבוד שנכנסתם להריון ספונטני ממורפולוגיה של 4%... ph-7.5 volume-0.4 ml sperm concentation-41 milion in 1 cc percent of motile sperm after 30 minutes-30-35% morphology: spermatozoa with normal morphology-10% spermatoza with abnormal morphology-90% types: amorphous-70% neck-10% big-20% white blood cells percent-5-7 in field

נועה 35

New member
מה לומר - נס חנוכה....

מבחינת רופא הפריון שלי - כבר לפני שנה הוא רצה לשלוח אותנו להפריית מבחנה, בדילוג מהיר מעל ההזרעות בגלל שילוב הנתונים והגיל. אנחנו החלטנו לנסות ניתוח וריקוצלה ולא לעשות שום טיפול נוסף במשך כשנה בתקווה להשיג הריון ספונטאני. כעשרה ימים לפני מועד הביוץ בן זוגי עשה בדיקת זרע שהראתה שיפור קל בלבד, לא משהו שאפשר לבנות עליו, אבל משום מה זה עבד - כמו שאמרתי, נס חנוכה. מבחינת הבדיקה שלך, בהשוואה לנתונים ש-blessed צירפה בקישור: יש לכם בעיה בתנועתיות, ריכוז קצת נמוך ומורפולוגיה בינונית. אני לא ממש יודעת מה זה אומר מבחינת סיכויי ההפרייה, אבל אני חושבת שהיא יכולה להיות מוגדרת כבינונית. בכל אופן בדיקת זרע אף פעם אחת אינה מספיקה. כדי לאמת או לאשרר את הממצאים צריך לעשות לפחות עוד בדיקה אחת מכיוון שנתוני זרע משתנים מאד מבדיקה לבדיקה.

נועה 35

New member
כבדהו וחשדהו

אני בן זוגה של נועה ויש לי הערה חשובה לגבי ההתיחסות לבדיקות הזרע עם כל הכבוד לרופאי הפיריון המבט שלהם הוא מאוד מוקצן. לכל אורך הבירורים שעשינו רואים מבט שונה אצל אורולוגים (איני טוען שהצדק עימם אלא כנראה באמצע הדרך) על סמך אותן בדיקות שהמליצו לנו על הפריית מבחנה (מומחה פיריון) - שני אורולוגים טענו שניתן להשיג היריון ספונטני ובוודאי לא לקפוץ ל IVF לאחר הניתוח שעברתי - בביקורת שנערכה אמר האורולוג בפירוש לא להתייחס לפסימיות של מומחי הפיריון וכי ניתן להשיג בנתונים אלו (מתחת לרמות המינימום) הריון. שלושה ימים לאחר מכן ראינו לראשונה את הפס השני המיוחל. איני טוען שזה יכול לקרוא לכולם אך ברור שיש צורך באופטימיות, סבלנות וגם...מזל

פינקי33

New member
האמת היא שאתה צודק, אבל זה

אנחנו אלה ששואלים שוב ושוב כמה שיותר רופאים מה הסיכויים ועד כמה זה גרוע, מרוב ייאוש. זה בדיוק כמו האנשים המיואשים שהולכים ברוב ייאושם לכל המכשפות למיניהן (במובן שונה מ"מכשפה" כאן בפורום...), זה הכל בגלל ההריון המיוחל שלא מגיע, מה שאנחנו מוכנים לעשות בשבילו והניסיונות לשמוע כמה שיותר חוות דעת... בסוף יוצאים מזה חצי משוגעים...

נועה 35

New member
אני מבינה ומזדהה איתך!

תנסי ללכת על הדעות האופטימיות גם ככה החיים מבאסים מספיק...
אנחנו שמענו את שני הצדדים, החלטנו ללכת על ניתוח וריקוצלה, למרות שהוא שנוי במחלוקת, כי היה לנו חשוב להגיע להריון טבעי ללא טיפולים והניתוח עצמו הוא פרוצדורה יחסית קלה ופשוטה. הצבנו לעצמנו מטרה - על פי הספרות, 40% עד 60% מהזוגות שעברו את הניתוח משיגים הריון טבעי תוך שנה מהניתוח. אמרנו לעצמו שאם תוך שנה לא נזכה להריון, או שלא נראה, תוך מספר חודשים, שום שיפור ברמת הזרע - רק אז נתחיל טיפולים. עד אז רק לספור ימים, לאתר ביוץ ולעשות מה שצריך בימים המתאימים (בלי זריקות ובלי הורמונים ובלי מעקבי זקיקים ובלי שום התערבות רפואית).

blessed

New member
תקראי בקישור המצורף

אני מקווה שזה יעזור לך לעשות סדר בראש

פינקי33

New member
וואן, תודה... אז עכשיו אני מבינה

שיש לנו בעיה בתנועתיות + בצורה....

למעלה