סליחה על הבורות!!!!!

סליחה על הבורות!!!!!

אבל דייב ומרטין לא מדברים?!?!!? אני אכין שלט ואני מקווה שגם אתם, אולי יתעדו את ההשלמה בינהם!! זה חייב להיות קטע חזק בהופעה!

Tauwasser

New member
הם מדברים, כמו שפעם מישהו מהם אמר ב

ראיון WE AINT NO PARTRIDGE FAMILY שמעי הם המון שנים ביחד יש עליות ומורדות אבל לדעתי הם מדברים לפחות מאז שדייב נקי :) ומאז שנותנים לו לכתוב גם שירים יאללה מה אני יודעת? אגב, היי, אני חדשה בפורום הזה אני כותבת בפורומים אחרים של דפש..וגם שם מעט מאוד אז החלטתי לבדוק מה קורה בתפוז :) לקראת ההופעה

super girl 15

New member
ברור.. ../images/Emo13.gif מאז שאנוכי כאן בפורום...

הוא חפור...
חחחחחחחחחחח סתם סתם....

הגר26

New member
כן, לאחרונה הוא אכן נהיה פעיל יותר

רק צריך לשמור שאחרי ההופעה הוא לא יהפוך להיות פורום זנוח

Tauwasser

New member
הבעיה בפורומים של להקות זה שאפשר לד

לדבר עליהן רק כשהן עושות משהו הופעות אלבומים ראיונות וכו'. ברגע שאין משהו אז קשה קצת לטחון את אותם הנושאים מהעבר בפורום :) אפשר כמובן לדבר על דברים אחרים אבל אז זה נהיה "פורום הכל ומעט דפש מוד" כמובן שאפשר לפרסם אירועים שמשמיעים בהם דפש..זה תמיד יימשך. והממ..זהו. יש מצב טוב מאוד שזה יהפוך להיות פורום זנוח. אולי חודש אחרי ההופעה אנשים עוד יריצו פה קטעים על איזה מדהים היה ואיך הוא זז ואיך ההוא שר ואיך הוא עמד ולא עשה כלום חוץ ממלחוץ על כמה קלידים ואיך הם ניגנו ואיזה אווירה וכו אבל זה ידעך לאט לאט :)...

הגר26

New member
אני לא חושבת לרגע שירוצו פה דיבורים

על דפש 24-7. אני בטוחה שזה ידעך. צריך לדעת לשמור עליו איכשהו

super girl 15

New member
גם בתקופת הפורום הזה...

שהוא עדיין היה טרי.. החודשיים הראשונים... זה לא היה יותר מ2 הודעות חדשות ביום.. אבל לאט לאט עם הזמן היצתרפו הרבה..
אז גם אחרי ההופעה תיהיו בטוחים שאנחנו לא נסתום ת'פה אז שתפוז יפשטו ת'רגל...

הגר26

New member
שמעי...

רשף גם בזמנו לא עשה הרבה כדי לנענע את הפורום הזה. אספי עושה קצת יותר. ואני ואת...

Tauwasser

New member
הפורום הזה יחסית חדש לא?

בהתחשב בזמן שתפוז קיימים. כמה זמן כבר?

super girl 15

New member
../images/Emo6.gifכל הברדק התחיל הרבה לפני....

אבל חכי חכי יהיה לנו המון זמן להעביר ביקורת על הביצועים של דייב בהופעה...

לא אם תמשיכי להזכיר לי את ביצועי

הישבן של דייב... אם תמשיכי ככה רוב הסיכויים שאני אטבע בריר שלי ואמות לפני שאני אגיע להופעה

למעלה