סליחה על הבורות...

סליחה על הבורות...

מישהו מוכן להסביר לי מה ההבדל בין קומונה לפורום...

ההבדל בין קומונה לפורום...

קומונה כל אחד יכול לפתוח, על כל נושא שמתחשק לו [בגבול הטעם הטוב, כן?]. פורומים הם רשמיים יותר, ומפקחים עליהם ההנהלה של תפוז.

מאיגו

New member
כן

פורום זה רשמי יותר ובד"כ גדול יותר. למשל:ירדן פתחה פורום הדורבנים ,הדורבנים זה משהו רשמי. ומישהו אחר יכול לפתוח |קומונה| ל...משהו שקשור לדורבנים.למשל קומונה לאייל מזיג(איך חשבתי על זה?) אם יש פורום למשהו רשמי כמו פורום הדורבנים ועוד מישהו רוצה לפתוח פורום לדורבנים,הוא יצטרך לוותר ולפתוח קומונה. אני מקווה שהבנת.הבנת?!

1Reebok

New member
זה ממש ממש לא שייך לפה

אבל את תמיד יכולה לשאול בפורום תמיכה, פורום מספר 10:http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/anashim.asp?forum=10&pass=1

ענבלושה

New member
יווו אלון אני חייבת להגיד לך משו

נכון שאף פעם לא יצא לנו לדבר ממש ואני גם לא ממש יודעת מי אתה.. אבל מה איכפת לך שהיא רשמה??? זה כאילו.. לא יודעת איך להסביר את זה.. למשל בפורום של מארון 5 אז כל פעם כמעט שמישו לא משרשר או משו כזה עושים פרצופים כאלה אדומים ו"צועקים" עליו "למה לא לשרשר???".... וכאילו.. זה עושה הרגשה לא נעימה כזאת, כאילו מפחדים לכתוב כל מיני דברים... אנשים באים לפה לא רק בשביל הדורבנים... כמו שטל אמר בשרשור קודם שזה כבר מעין "משפחה" פה ולא רק מעריצי הדורבנים.. אז למה לתקוף מישי בגלל שהיא שאלה שאלה... אנחנו צריכים להיות נחמדים לאנשים ואז יש גם מצב שהם ימשיכו להכנס לפורום ויאהבו תלהקה <חחח הגזמות שלי..> בכל מקרה... אני לא באה לבקר אותך או משו כזה.. רק לתת לך השקפה שונה... וחוצמזה באמת חבל שסתם תתעצבן משטות...

Bassיסט

New member
זה אני כתבתי לא טל... חחח

כמו שטל אמר בשרשור קודם שזה כבר מעין "משפחה" פה ולא רק מעריצי הדורבנים..

papal

New member
ואי אלון אתה נעשתי קשה....

חשבת על זהפ עם- שאנשים מעדיפים לשאול את חבריהם לפורום כי יותר נוח להם שיענו? אז מה אם זה אוף טופיק? כרגע פורומנו היקר הפך לקהילה לא קטנה, שבתכלס ההתעסקות בנושא המרכזי שלה- הדוברניפם, היא כרגע משנית כי מה לעשות אין הופעות ואין לאנשים על מה לדבר ובגל שאנשים מרגישים פה בנוח הם גםפ מרגישים נוח- לשאול אותנו שאלות גם לא קשורות (טכניות) אם הם לא היו חברי פורום, במילא הם היו הולכים לשאול במקום אחר מה הפכת להיות?? שוטר? תן לירדן להחליט מה טוב ומה לא

1Reebok

New member
ובגלל זה בדיוק אנחנו צריכים

פורום הדורבנים - חברתי, או קומונת הדורבנים - חברתי, שלשם יתעלו את כל הודעות האוף-טופיק שלהם, במקום להפוך את הפורום הזה למשהו שהוא לא.

papal

New member
עם כל הכבוד זה לא תפקידך להחליט

ועם כל הכבוד- לא צריך פורום מיוחד יש כבר קהילה- וזו קהילת הדורבנים ככה קוראים לפורום הזה ואני אישית מתחיל להתרגז מהגישה שלך לא מתאים לי שאנשים ירגישו פה רע בגלל הגחמות שלך אני לא מנהל פה אבל אני מספיק זמן פה ומספיק משפיע פה כדי להגיד לך את זה פעם אחת ואחרונה יש לפורום הזה מנהלת ואם לא מתאים לך משהוא דבר איתה- והיא תחליט היא קובעת פה את הנהלים היא עושה מה שנראה לה לנכון- ולידיעתך אלון היא עושה את זה טוב אז תן לפורום להתנהל לו, ואם יש לך בעיה, במקום כל פעם מחדש להעכיר את האוירה בפורום ולפתח שירשור שלם חסר מטרה על מטרות הפורום, -פשוט שלח לירדן הודעה והיא תגיב לך ואם יש צורך- גם תביע דעתה בנושא אם יש מישהוא שאני סומך עליו כאן- זו ירדן בסדר?

1Reebok

New member
עד כמה ש_אני_ רואה את זה

אני הצטרפתי לפורום הדורבנים, ולא לפורום פורום הדורבנים. אני לא מתכוון שאף אחד ירגיש רע, זאת לא המטרה שלי. המטרה שלי היא להחזיר את הפורום למה שהוא היה, לדעתי, אמור להיות - מקום לדון בו על הדורבנים. אני רואה שעל הנושא הזה כמעט ולא מדברים בפורום, אלא על חייהם האישיים של אנשי הפורום. בשביל לפתור את זה, מה שאני רואה כבעיה, מפני שהדבר סוטה ממה שחשבתי שהוא המטרה של הפורום, הצעתי לפתוח קומונה או פורום חברתי לפורום הדורבנים, כדי להפריד בין פורום הדורבנים לפורום פורום הדורבנים. ירדן שמה את הודעות האוף-טופיק בשרשור מרוכז אחד. היא עשתה את זה כמו שצריך.

ענבלושה

New member
אבל אלון באמת שאני לא מבינה אותך...

הדורבנים לא כ"כ פעילים.. כאילו.. הם מאוד פעילים אבל כבר אין מה לדבר עליהם... עד שהדיסק יצא או שהם יעשו פעילות בציבור.. אז מה אתה מציע לעשות?? לייבש את הפורום? שההודעה האחרונה שנראה כאן זה אממממ מההופעה שלהם עם גרייניק או מהפספוסים??? אני סתם חושבת שאתה מגזים.. באמת שחבל שסתם תתעצבן....

1Reebok

New member
אני לא מתעצבן

אני מנסה לעשות פה קצת סדר. תמיד אפשר לפתוח דיונים על דברים שכבר היו, משחקים שקשורים לדורבנים ודברים כאלה.

טל ואלון! להרגיע את הרוחות!

טל אל תתרגז! לכל אחד בפורום יש דעה אחרת ולכל אחד זכות להביע אותה. (אפילו אם היא קצת לא לרוחך...) אל תיקח ללב! ואלון שאלה טכנית: איך פותחים פורום בתוך פורום?

1Reebok

New member
לא פורום בתוך פורום

פורום נפרד לגמרי, כמו שעשו להארי פוטר או לעוד פורומים שאני לא זוכר איזה.

בואנה מה קרה...../images/Emo42.gif

הוא רק אמר שזה לא שייך לפה זה לא שהוא קילל אותה או משהו, או שם "פרצופים אדומים", הוא רק אמר לה איפה היא יכולה לשאול שאלות כאלה פעם הבאה... שלא שוב תפתח פה הודעה לא קשורה.

למעלה