סליחה על הבורות

תפסו לי

New member
סליחה על הבורות

אבל הייתי באיזה חתונה והכינו שם איזה משקה חצי אדום חצי צהוב טעים כזה יש את זה כמעט בכל אירוע כזה.. רציתי לדעת איך קוראים לו ואיך מכינים את המשקה הזה תודה מראש

maniac

New member
לדעתי

המשקה המדובר הוא קוברה.. 1/2 ג´ין, 1/2 רום, 1/2 טקילה ו1/2 ווקלה עם טריפל סק וגרנאדין לשייקר עם קרח גרוס, לשפוך לכוס (אפשר גם בכוס קצת קרח גרוס) ולמלא במיץ תפוזים.

kuzi

New member
סן פרנסיסקו

2\1 גין 1 ליקר בננה תפוזים עד הסוף 2\1 גינדין 90 אחוז שזה זה מניסיון

metrocard

New member
או טקילה סאנרייז

שהוא פופולרי באירועים כי ההכנה שלו פשוטה וזולה. מנה וחצי וודקה מיץ תפוזים עד סוף בכוס גרנדין למעלה. כמה שיותר יורדים באיכות הוודקה ככה יותר זול לעשות אותו ובגלל זה ראיתי אותו בהמון אירועים . בתפוזים והגרנדין מחלישים את טעם האלכוהול...

GHSI

New member
אתם אשכרה מדברים שטויות זה

יכול ליהיות כל משקה עם תפוזים או אננס ומעל גרנדין!

metrocard

New member
ובוא תסביר לי לאט, שאני אבין

מה שטויות פה בדיוק ? הבנאדם שאל שאלה וכמה מכותבי הפורום יעצו לו - ברור שזה יכול להיות כל דבר גם תפוזים\אננס\מנגו\אפרסק או כל דבר עם גרנדין . אנשים נתנו לו פה מהאופציות הכי פופולריות של משקאות שמתאימים במראה שלהם למה שהבנאדם תיאר ? אז מה שטויות ? למה לקפוץ ? בשביל מה? להראות ידע?

תפסו לי

New member
סליחה

סליחה שהקמתי כזאת מריבה סה"כ משקה... לא הייתם צריכים ללכת מקות בשבילי.. אבל תודה בכל מקרה

KITZO

New member
אני ממש מצטער לומר לך

אבל "טקילה סאןרייז" עושים מטקילה לא מוודקה, אני מניך אפשר לערבב אבל (אתה רואה לפי השם!) שהמשקה הזה מבוסס על טקילה. KITZO

metrocard

New member
../images/Emo5.gif אל תצטער אתה צודק

אני התבלבלתי - לא מערבבים את זה עם וודקה (לפחות לא מקובל) זה רק טקילה...

למעלה