סליחה על הבורות

וסל

New member
סליחה על הבורות

אבל אני לא מבין את כל האנשים שטוענים שמאריה קארי הדרדרה מבחינה מוסיקלית עם השנים!ממש לא נכון!לא מזמן קניתי את הדיסק"מיוזיק בוקס" ו"אמושנס" וממש הזדעזתי!מה זה שירי יום הדכאון האלה במיוחד ב"אמושנס"!!1איכס!אני חושב שהיא השתבחה עם השנים והשירים שלה יותר קיצביים ומענינים מבחינה מוסיקלית!הדיסקים האוהבים אליי שלה הם:"רינבואו" ו"גליטר" וכמובן הדיסק של 19 השירים שהגיעו למקום הראשון(שלא כתבתם כלום על המכירות שלו משום מה!!!!!!!!!!?) !אבל כל החומר הישן (למעט הסינגים) כבר לא רלונטי ונשמע מאוד מיושן ומדכא! אבל גליטר זה דיסק פגז והשירים הקיצביים והבלדות די נחמדים!חוץ מזה החוברת בדיסק עשויה מנייר מבריק והתמונות מאוד יפות וצבעוניות! מצפה לתגובה

eranmc

New member
אני חצי מסכים.

אני חצי מסכים ש"רגשות" לא טוב. יש בו שירים דפוקים כמו "הרוח" ו"אתה כל כך קר" שהם ממש אבל ממש גרועים. איזה דיסק עם 19 שירים? גליטר מבחינת המילים הוא ו"פרפר" הכי טובים שיש. אבל המוזיקה שלו היא דפוקה עבודה מהירה. אם תשמש במוכנות די.ג´י בהם תראה שחסר מלא סאונדים. בקשר לתמונות והנייר אין מה להגיד זה אדיר.

וסל

New member
הדיסק עם ה19 שירים נקרא 1"s

הכוונה היא לדיסק שבו התמונה היא שחור לבן ורואים את מאריה עם חצאית קצרצרה והיא נראית לי סקסית אף על פי שאני
ובנות לא ממש עושות לי את זה! ודרך אגב אני מעדיף את מאריה הנוכחית עם השיער החלק ולא עם התלתלים המכוערים של פעם !איכס!

eranmc

New member
אמממ

למה? אני אוהב מסולסל אבל לא כמו של שנת 90-93 אלא של דאידרים. תזכיר לי מה שמך ומה השירים האהבוים עלייך?

gmaya

New member
אני הכי אוהבת...

את השירים הבאים: PRISONER - (ערן יש לזה מיקס או משהו?) פשוט אחד הראפים הכי יפים שהיא ביצעה. שיר חזק! LOST IN LOVE איזה שיר עצוב וכ"כ נכון. THANK GOD I FOUND YOU - אני אוהבת את הדאנס. הקליפ שהיא בשחור לבן עם צמות. יש לזה עוד מיקס? בקצב הזה? ערן: אני אצור איתך קשר בהקדם בקשר לשירים שהסכמת להעביר לי, פשוט חבר שלי מזה עסוק. אוףףףף הוא חושב שאני מטורפת. בי בנתיים. (רשמתי לך הרבה הודעות היום) בהצלחה בלימודים ובמבחנים.

roimc

New member
#1s

וסל יש כאלה שקוראים לאלבום אוסף #1s גם בשם Ones. הוא מכר 16.5 מיליון עותקים בכל העולם ובמהדורה הבינלאומית של הדיסק חסר שיר שנקרא "אני לא רוצה לבכות" שהגיע למקום ה-1 אבל העדיפו להכניס במקומו את Without You (ובצדק!). בקשר לאימושנס, מה הבעיה עם השירים? יש שם כמה מהשירים הכי יפים של מריה כמו Emotions, And You Dont remember, can´t let go, so blessed. דווקא אהבתי אותו. ומיוזיק בוקס הוא לא דיכאוני הוא פשוט מורכב מבלדות שמדברות על אהבה ופרידה... בקשר למראה של מריה, אני ממליץ לה לחזור לתקופה של ריינבו ששם היא נראיתה הכי טוב או אפילו 1998. השיער בלונד גלי הזה מגעיל - יותר מהתלתלים של ההתחלה!! הגיע הזמן לשנות ...

MTS GirL

New member
היא מנסה להיות פצצת מין

לא ראיתם כמה סיליקון היא דחפה בחזה?

roimc

New member
לפי מריה

מריה אמרה לפני כמה חודשים: זה לא סיליקון, זה נקרא חזיית פוש-אפ שעולה 7 דולר. (לא בטוח על ה-7 אבל משהו כזה

roimc

New member
הכתבה

Singer Mariah Carey has hit out at claims that she has had breast implants - insisting her curvy new look is thanks to a cheap bra. The troubled singer - who recently had two spells in rehab after an emotional breakdown - has returned to the world stage looking more voluptuous than ever. But she is quick to answer claims that she had surgery to boost her bust. When recently asked if she had a boob-job, Mariah says, "What made you think I did that? It´s called a push-up bra. It costs $14." ותמשיכי לקנא@!!!!

ליאתגל

New member
מה אתה אומר!!!!!!!

אם את אומרת שהיא דחפה סיליקון בחזה יכול להיות שאת צודקת אבל אני חושבת דבר ראשון שזה הגוף שלה והיא יכולה לעשות בו מה שהיא רוצה!!! ואף אחד לא יקבע לה אחרי הכל היא לא נהייתה מפורסמת בזכות החזה שלה הרי היא בעלת קול אדיר והיא נורא מוכשרת ויפה והיא הצליחה בלי שיסתכלו על החזה שלה הרי בתקופה של 90- 96 בערך לא היה לה שום סיליקון בחזה ויכול להיות שעכשיו היא שמה וקשה להוכיח כי תמיד היה לה חזה גדול נו אז מה... יש הרבה כוכבות שיש להם סיליקון אבל היא ממש מוכשרת ואני בחיים לא ארד עליה כי אני מוכנה לתת את החיים שלי בישבילה ואם את סתם ילדה משועעמת שבא לך לרדת עליה אז לא היית צריכה להיכנס לפורום הזה הוא לא בישבילך לצומת ליבך! אני לא יורדת עלייך אבל לפחות על תרדי על מי שאני אוהבת!!! וגם אלו שבפורום אוהבים אותה אחרת לא היה פורום!!!

eranmc

New member
אוקי.

כפי שליאת אמרה, אכן מראיה התפרסמה יותר מעכשיו לפני "הסיליקון" שמוזכר. ובורכה הבאה לפורום!

למעלה