סליחה על הבורות ...2

דרגורן

New member
כנס משחקי תפקידים.

בכנס הזה משחקים משחקי תפקידים, ישנם הקרנות של סרטים, ופעילויות של משחקי תפקידים. אם את מכירה את פנטסי-קון, ואת אי-קון (כנסים בנושא פנטסיה ומד"ב), אז זה המקבילה שלהם למשחקי התפקידים.

דרגורן

New member
תשובה:

1. כפי שרשום בכתובית המטיילת בראש הדף הקישור לאתר של ביגור הוא: http://www.bigor.org.il/ 2. הכנס יהיה ב"כפר בתיה, ברעננה" 3. תאריכים 13-15 לאפריל, 2003 4. חלקנו נהיה שם

Lalaith

New member
תודה, אבל למצער

לא אוכל להגיע כי אין לי מושג איך להגיע לשם וגם זה ממש רחוק לי. אני גרה בבני-ברק

DDN

New member
תירוץ גרוע.

אני, גילגם69 ופרנהייט שלושתינו תל אביבים וגרים מרחק 10 דקות הליכה מבני ברק. ביצה ודרגורן גרים אפילו יותר רחוק. מרחק זה תירוץ רע. ולא, אין מין הכתוב להעיד שאני מגיע.

דרגורן

New member
הסברים:

1.ולא, אין מין הכתוב להעיד שאני מגיע = כלומר DDN לא יגיע לביגור, אבל התירוץ שלו יותר נורמלי מאשר "לא יודע איפה זה" או "לא יודע איך מגיעים" 2."אני שומר לעצמי את הזכות לשנות את דעתי מתי שבא לי" = ל-DDN יש את הזכות לשנות את דעתו מתי שבא לו.

DDN

New member
התירוצים שלי לא ממש יותר טובים

אני פשוט לא מצאתי סיבה למה לקחת יום חופש ולהגיע לביגור. אחרי שאייקון לא עשה לי את זה, למה שביגור יעשה. אני לא איש של משחקים חד פעמיים, מה שמשאיר אותי בסימן שאלה של "מה יש לי לחפש שם?"

DDN

New member
אה! אני יודע עכשיו איך להגיע!

הסתכלתי במפה, זה באותו המקום כמו פעם שעבר. . . . .מה מבלבלים את השכל עם כפר טלפתיה בתיה. זה ממש ליד קניון הפארק. יש לי אפילו קו ישיר מהבית.

snift

New member
יש את המשחק שלי ושל עידן

(קיסר העולמות) שהולך להיות 3 מפגשים, 2 ביום השני והמפגש הארוך של היום השלישי.

DDN

New member
זה "הקיסר"???

בכל מקרה, דבר כזה מחייב אותי כבר לבוא ליומיים, דבר שהוא בחזקת "אין מצב".

snift

New member
ביום השני והשלישי.

להזכירך (ולכל השאר) ניתן לזכות בכרטיסים חינם לביגור בתחרות שלנו פה בפורום.

אייייי... שכחתי!

רציתי באמת לשלוח כבר משהו בעניין... אגב, מה ה"כרטיס חינם" הזה אומר? לגמרי חינם, או לפעילויות מסויימות? מה עם הסרטים למשל?

snift

New member
ניתן עדיין לשלוח (קיבלנו הארכה עד

מחר בערב) הכניסה למתחם כפר בתיה היא חופשית, כרטיס חינם פרושו כניסה לכל הפעילויות שעולות כסף - בחינם. (כנובן שעדיין צריך להרשם למשחקים, רק שלמיטב הבנתי - לא משלמים עליהם). יש לנו מספר כרטיסי חינם לכל שלושת הימים, ועד מספר כרטיסים ליום בודד (3 כרטיסים ליום בודד = כרטיס חינם לשלושה ימים).

DDN

New member
זה DDN ולא DON.

ועדיין לא סביר. סיכוי קלוש, וממש לא סביר. אני עצלן לנסוע עד רעננה. ואני קמצן מכדי לקחת יום חופש. בכל מקרה, מהדר יוסף יש לך קו 47 של דן שמגיע עד לשם. מקניון איילון יש לך קווים 40 או 113 של דן כדי להגיע לתחנה של הדר יוסף.

Lalaith

New member
תודה וסליחה על הטעות

ומה פירוש השם שלך? וסתם שאני אדע עם מי אני מדברת- בן כמה אתה?

Lalaith

New member
תודה וסליחה על הטעות

ומה פירוש השם שלך? וסתם שאני אדע עם מי אני מדברת- בן כמה אתה?

למעלה