סליחה על הבורות .. אבל מה זה IT ?

סליחה על הבורות .. אבל מה זה IT ?

ואני באמת שואל אני נתקל בזה הרבה ואין לי שמץ מה זה . תודה מראש אבישי.

snup

New member
הגדרה.....

להיות מומחה IT פירושו להיות מומחה בטכנולוגיית המידע. מן הסתם אני מאמין שיש הרבה חברי פורום שעוסקים בטכנולוגיית מידע, השאלה היא מה צריך לדעת כדי להיחשב מומחה IT? תסכימו איתי שמשפע האינפורמציה שיש היום יש קושי למצוא מישהו שיודע על הכל, ודאי שיש מומחים לנישה מסוימת בתוך שפע המידע, אז מהו השילוב המתאים כדי להיחשב מומחה IT? - האם זה לינוקס וטכנולוגיית מייקרוסופט? - אולי Unix ומייקרוסופט? - אולי בכיוון סיסקו ומייקרוסופט? - ואולי בכלל Novell? - ומה עם Linux?

achokler

New member
מה שרשמת לדעתי זה בכלל system

IT - General term used to describe technologies that help produce, manipulate, store, communicate, or disseminate information. IT - Short for Information Technology, it is concerned with all aspects of managing and processing information. IT - The management of data, particularly within the enterprise.​
לדעתי ואני מסביר שוב לדעתי איש IT ז מומחה למערכות מידע, וזה בכלל לא קשור לאיזה סביבת עבודה הוא עובד.

Teo Toriatt

New member
לא יכולתי לעצור

קודם כל - אנא שרשרו שאלות ותשובות ולא לפתוח דיון חדש. מנהלים - נא הכניסו סדר לבלאגן השירשור הזה עכשיו לעניין: איך אתה מגדיר IT על ידי שימוש בהגדרת IS? אלו שני תחומים קרובים וחופיפים במקרים רבים אבל עדיין שונים. בוא נקרא את ההגדרות שלך: "IT - General term used to describe technologies that help produce, manipulate, store, communicate, or disseminate information." האם מערכות הפעלה ותקשורת אינן חלק מהמערך? (בהגדרה מופיעה עניין התקשורת והאיכסון) בהגדרה השניה: all aspects of managing and processing information - האם מערכת הפעלה אינה חלק מהניהול??? השלישית - ניהול הנתונים - ניהול הוא מונח גדול אבל למערכות הפעלה ואפליקציות שאינן מערכות מידע. מערכות מידע הן חלק חשוב מעולם טכנולוגיות המידע - אבל ההגדרה שלך שIT שה לא SYSTEM היא לדעתי חוסר פרגון או חוסר הבנה המקרה הטוב או התנשאות במקרה הפחות טוב. סביבת העבודה קריטית לנושא מערכות המידע מאחר ויזנן השלכות של יכולת וקישוריות בין מערכות המבוססות על מערכות הפעלה ותקשורת שונות, ללא ידע זה ישום מערכות המידע יהיה לקוי ביותר. IT כהוויתו כולל שטחים רבים וההגדרות של טכנולוגיות מידע, או מערכות הפעלה ותקשורת אינן מהוות את כל ההגדרה לבד כי אם יחד ובתוספת תחומים רבים אחרים. אבל זו רק דעתי הצנועה...

snup

New member
../images/Emo45.gif אני איתך...

אבל עדיין האפיון לא משקף את ההגדרה של מומחה IT. אז אנסה לנסח במילים אחרות קצת - מומחה IT - מה עליו לדעת כדי שאחרים יגדירו אותו כמומחה IT?

antidot

New member
בחיי, אתם מסבכים

רוצים את כל הסיפור ? חיפשנו שם לפורום... חשבנו על IT-Pro, IT, וואריאציות בנושא. לאחר שעניין הפורום אושר, התעוררה הסוגיה הבאה: שם הפורום חייב להתחיל באות עברית. כיוון שאם לא היינו באים עם שם הפורום מייד, הנושא היה מתעכב עוד, בלהט הרגע הוחלט על "מומחי IT". מי שיש לו שם יותר טוב, מוזמן להציע. אם נגיע לכמה שמות אטרקטיביים, אולי אף נעשה סקר ונחליף את השם בהתאם...

uzi2

Active member
האמת היא שהם רצו להגיד שהם שייכים

ל- MIT, אבל הם קצת התקשו לגבי הראשי תיבות. בסופו של דבר, הם הסכימו שהכי טוב ש- M יהיה עבור "מומחי" לגבי ה- IT הם לא התגבשו אז הם השאירו את זה ככה. את הויכוחים לגבי ההגדרה המדוייקת של IT הם השאירו לשלב מאוחר יותר. אבל זה אחלה שם. אגב, מומחה לטכנולוגיית מידע - זה מידען?

למעלה