סליחה, מותר שאלה?

סליחה, מותר שאלה?

אני אמנם לא שייכת לכאן, אני בכלל מסיפור אחר, אבל בכ``ז אני תמהה: למה למה למה אתם מחליפים הנהלה כל שעתיים? אוריאנה

אוריאנה

בעוד סופטי מחפש מישהי שתחזיק לו את הנר. (אין למשפט הזה המשך) אגב, אני מזמן הפסקתי להתלבט. אני יודע בדיוק. מי הוא ה-מנהל הרצוי למקום. תא``י (שאף פעם לא גומר דברים שהתחיל)

ה-איה

New member
חן חן

מזכירה לעולם שאני ה-איה ואם אתה יודע בדיוק מי הוא ה-מנהל הרצוי למקום אז הכל ברור. רק שלא דייקת בלשונך ``אני יודע בדיוק מי היא ה-מנהלת`` ככה צריך. ה-איה

ואני כבר חשבתי שקיצצו לך את ה-

ת` ואת הכנפיים. תא``י (שאם הוא לא שם את האות ת` בסוף המילה, מתכוון לכך, על כל המשמעויות הנלוות).

ה-איה

New member
די להתגוננות....

אני מחלקת רק מה שיש לי בעודף... איה שמוכנה גם לחלק ק``ג וגם איי.קיו

arye_gur

New member
די להתגוננות... ואין משבים קרים...

התקלקל לי הפריזר. חבר שלך (ולא באגד)

זה פשוט

אנחנו כאן, בפורום הזה, נגד מחוייבויות כל שהן! אנחנו נהרוס את הממסד! נשבור את הכלים! נפטר ת`הנהלה! נחלק כסף לכל דיכפין! (טוב.. החלק הזה עוד לא סגור..) נזיין את כל העולם, אחותו הצולעת וג-ם את קונפיוז! (טוב.. גם החלק הזה לא סגור..) כשירד גשם - אנחנו לא נפתח מטריה! סופטי? שכחתי משהו???

עוד דבר

רצוי גם לבדוק. כן, כן, פיסית. למשש, ללטף, לצבוט (אבל בעדינות), לטעום, לאכול, לשתות (אנחנו כולנו נשב נביט בך עד שתבלעי את ה-כל. גם, אם זה לא טעים לך). מכיוון, וקרה, ודוקא היום, אני תורן הנגיעה. (גם למשפט הזה אין המשך) תא``י (שפורס ידיים, ונותן לאוריאנה, לעשות בו שפטים)

moshe421

New member
אתה תורן נגיעות היום??????

טוב... אהה, אממ אממ קוראים לי אני חייב ללכת אני אחזור פעם אחרת רק תקראו כשיחליפו את התורן!!! משה שחייב, אבל חייב ללכת.

למעלה