סליחה לכולם..

t@gel

New member
סליחה לכולם..

אני לא כאן הרבה... פתיחת חדרי הצאט דורשים הרבה תשומת לב כרגע... אני לא מפקירה אתכם לידיים זרות או לשממה מאיונת וניב כאן עושות הכל על מנת לחפות על העדרי. אני אשתלט קצת על העיניינים ואחזור לנהל את הפורום... בינתיים... משהו מצחיק ומשהו עצוב... עיצה - לא לשתות חלב בלי לבדוק תאריך... בבבבבעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע ואהמממ....מיגרנה של חוסר שינה ומתן סיוע רצוף כמה ימים גבו מחיר יקר. פגעתי בפיה שנכנסה לפורום... ומה בקשר אלי... אוכל יפה ולא מקיאה (פוחדת ממורני - ;-) ). תשאלו אותה, תשאלו את דקל, את אייל...יש לי עדים... אני אחזור לצאט עוד מעט... ומידי פעם אגיח לכאן לענות לכם... סליחה זאת שאוהבת אתכם כל כך...ילדות יפות שלי... תגוש

feelin^lost

New member
אין צורך לבקש סליחה...

אבל אם את זקוקה לה אז...סלחתי... טוב לשמוע שהמצב משתפר!!...תשמרי על עצמך גיתית

תגלי - מי תמיד אומר לנו...

ב-ל-י ס-ל-י-ח-ה!!!!!!! אנחנו פה תמיד, ואת זו ששמה אותנו כאן. ואת - רק תשמרי על עצמך. ולא רק בקטע של האוכל.... לא להגזים עם הגלישה. את צריכה גם המון כוחות לעצמך. אל תשכחי את זה. אנחנו רוצים תגל בריאה ושלמה ולא אחת שמתפוררת מחוסר שינה. הסיוע הוא חשוב מאוד, מי כמונו יודעות אבל גם הכוח להמשיך ולדחוף קדימה חשוב לא פחות. ואל תשכחי ולו לרגע שאנחנו אוהבות אותך יותר מכל דבר אחר. שלך תמיד אוהבת ביתך, מאיה

תרנגולת

New member
הא.. תגידי- היא רואה את זה

או שאת רק אומרת לה שאת אוכלת!? אם היא עדה עדה.. אז.. כל הכבוד ותודה!!.

t@gel

New member
משוררת נהיית לי הא?

בטח רואה.. רק רואה? מאכילה....

צוש

New member
ומה איתי ???

תגלי לא מפחדת ממני ? לא טוב בכלל... בפעם הבאה שאני אתפוס אותך לא ישנה 3 לילות אני אצעק !!!

t@gel

New member
אמאל`ה...

אני לא מתעסקת עם אנשי צבא... וואי לי....אני עוד אחטוף תלונה היי צושצוש יקירי.. בוקר אור לך חומד

למעלה