סליחה.. כנסו מהר!

סליחה.. כנסו מהר!

סליחה על הכתום באמת אבל זה חשוב ביותר !!! היה לי חלום כזה יפה !! אז הינה החלום::: לי וסאקורה בבית הספר מחליטים להיפגש בלילה כדי לתפוס את קלף ה"מחלה" שמיסתובב בלילה הם ניפגשים.. לי הלך קדימה עם עששית וסאקורה הלכה מאחוריו (הרבה מאחוריו) קרו לא באה (הדובי ישן) אחרי שעה של חפושים סאקורה החלה להרגיש ברע והחלה להיתלוננן ללי : לי אני לא מרגישה טוב אני עייפה ולי ענה לה: תפסיקי להיתבכיין ותלכי לי בכלל לא היסתכל עליה והמשיך ללכת סאקורה המשיכה להיתלוננן עד שלי שמע שהיא הפסיקה לקטר הוא היסתובב וראה את סאקורה מעולפת .... הוא רץ אליה (וצעק "סאקורה) הוא שם יד על המצח שלה וראה שהיא קודחת מחום הוא הניח אותה על העץ הסמוך ורץ לביתו של יוקיטו .. הוא העיר את יוקיטו וביקש ממנו עזרה הם סחבו את סאקורה הביתה והכניסו אותה לביתה בגנבה בבוקר טויה קרא לה לבוא לבית הספר ונכנס לחדרה וראה אותה סובל מכאבים ומזיעה הוא קרא לאבא שלהם והם טיפלו בה... לי דאג כל היום לסאקורה והחליט להיתגבר על פחדיו וללכת לביתה של סאקורה ... סאקורה עדיין חולה ... לי ישב ליד המיטה שלה ודיבר עליה ( למרות שהיא הייתה בלי הכרה ) והוא היצטער וביקש סליחה על כך שלא שמע לה מתי שהיא ביקשה עזרה .... פיתאום לי הרגיש קלף קלאו מתוך סאקורה והבין שקלף המחלה הישתלט על סאקורה .... הוא הצליח ללכוד אותו ... וסאקורה היתאוששה אחרי כמה ימים ! הסוף!

lazy Gi®l

New member
נחמד..

הלוואי שלי היו חלומות על הסדרה

מה אף אחד לא נכנס ?חוץ משני?

אההה רק שני ניכנסה :( רציתי שכולם יראו..... אוף! אכזבה עלבון גדול קשה (ערן צור)

star_female

New member
את לא יכולה להכריח אנשים לקרוא

את ההודעות שלך. ויש גם כאלה שקוראים ולא מגיבים.

DanaDuck

New member
יפה מאד...

יש פרק שדומה לזה... אני הלילה חלמתי שאני טסה במטוס ג'מבו מניו-יורק ללונדון ופתאום אני שומעת את השיר פתיחה של סאקורה ומחליטה לבדוק מאיפה זה בא. מתברר שבחלק האחורי של המטוס יש משחקייה, מזנון וגם פינת טלוויזיה. מישהי מבוגרת העבירה בשלט כל הזמן בין ערוץ הילדים לטלוויזיה החינוכית ואני ביקשתי ממנה שתשאיר את ערוץ הילדים כי זו סדרה שאני מדובבת וכד'... אני זוכרת שהמטוס טס ממש מהר. בחיים לא טסתי בכזאת מהירות ונורא פחדתי שמהו יקרה.

OFIRB9

New member
יהההה זה כזה יפה!!!

רק חבל שלא היו יותר פרטים...את יודעת איך הוא לכד מה הוא אמר לה... ייייייי אולי אפשר לשכתב את זה בבקשה בבקשהההה????

למעלה