סליחה, כאן זה השאדו?

אלי פלס

New member
סליחה, כאן זה השאדו?

ושוב התעוררתי לי בשעת אחר צהרים מוקדמת, מתחתי את עצמי וניגשתי לסלון... אחרי שאת דיסק האירוויזיון הרצתי הלוך ושוב מאתמול אחר הצהרים, עברתי לשמוע את Dancung´irls (מומלץ!)...כשהגעתי ל-I´TS RAINING MEN, נזכרתי בחבורת השאדו והרמתי טלפון למאיצ´וק כדי לברר האם החבורה השתחררה מצה"ל... מסתבר שכן. מיד לאחר הלימודים ואחרי שהכריחו אותי לשמוע שיר של הביטלס (תסלחו לי - אבל אני ממש לא מבין על מה ההיסטריה. הם די מבחילים), מיהרתי לי לתחנה המרכזית בירושלים כדי לשלוח את עצמי לתל אביב... עברתי דרך דירתי החדשה (זהו. מחר אני עובר אליה סופית), התארגנתי לי בזריזות ונחתתי בשאדו. לא ניתן היה לפספס את כניסתה של המלכה מאי. מאות רבות של גברברים מסוקסים מקיפים את המלכה, קדים קידה ומנשקים לה את גב כף היד... (מבחן ראשון עבר בשלום...אף אחד לא טען שהמשקפיים החדשות שלי מזעזעות. ספיינ אפילו שם לב לכך שהסתפרתי). אפילו את קאסנדו (שניסה לעשות לי בוחן פתע "זהה את הסטרייט") פגשתי. הגיע הזמן... נרשמו: משנה תורן מאי ספיינ מומין קאסנדו ו...פספתי מישהו? RAINING MAN היה מוקדם מידי כך שהיציאה המלכותית התפקששה הפעם. אפילו המסורת של הישיבונת אח"כ נשברה הפעם... אבל היה חביב. ועכשיו, תסלחו לי, אני הולך לראות את סנאצ´. בראד מחכה לי...

you are the dancing queen

כאן זה לא השאדו...
כאן זה מסעודלעניום- בר-קפה... הממ...כניסה עם חולצות פיקאצ´ו בלבד!

../images/Emo6.gif אני אומר לכם...צריך לשלול מהגב´

מאי את הזכות (שלא לומר הפריבלגיה המדהימה) להכנס למקומות של הומואים. לא ייתכן! פשוט לא ייתכן! הבחורה גונבת את טובי בנינו! מפילה ברשתה נערים תמימים! מנצלת חולשות אנושיות ואינסטינקטים אינפנטיליים! אז מה אם יש לה מחשוף "נדיב"?! אז מה?
רבאק! הייתם צריכים לראות אותה אתמול! כל בחור שהיא רק הסתכלה לכיוונו, נפל שדוד לרגליה! מה קורה כאן?! הלו! כאן זה לא השאדו?! אוח...וההוא שרק במקרה התנגש בה...בתמורה הוא פצח בריקוד חושני וסוער איתה. היה יאמי. ולמאי - "לולו שוב חזרה"...
קאלט.

xanadu

New member
אוף אני רציתי להיות הראשון

כמה נקודות לסיכום אירועי שאדו - - תצרוכת אלכוהול - 1 בקבוק סמירנוף אייס 1 בקבוק בריזר לימון 2 וחצי כוסות וודקה לימון. מי יכול להגיד אלכוהוליזם? - מאי - דפקה איחור אופנתי על גבול ה-20 שקל שהיה יכול להיות זוהר להפליא אלמלא הכניסה הדרמטית של ספיינ למתחם. אז לגבי הזוהר, מאי נאלצה להסתפק בנצנצים (איזה מ-א-מ-ם!). נקודה ראויה לציון, חומר הגל"ם (גיי לא מזוהה) שמאי רכשה לה באותו ערב. משובח. - צל"ג ללהקה, שלא באה לביתי לטעום משיכר התפוחים תוצרת קסנאדו. בסדר, לא נורא, אין בעיה. לא, רק עבדתי על זה שעה וחצי. אני אשפוך את זה, כי אף אחד לא ישתה את זה ממילא. אבל זה בסדר, אל תרגישו רע עם זה. אני רק אשב לי בפינה שלי בחושך ואוכל לחם עם מרגרינה. - מוסיקה - זוועתית למדי בתחילת הערב. מר DGAY יקר, יש דברים מהסבנטיז שמזמן היו צריכים להשליך לתהום הנשייה. אחר כך התפריט המקובל, ריינינג מן בשלב מוקדם למדי של הערב, יס, יס יסססססס, או לה לה וכו´. איפה לאסגו???? - הבח"ל קיבל הצעה מפתה מאיזו יפה בורוד לעשות אורגיה. - איפה המאממת? - משנה תורן, בוא לפה רגע, אתה עשית גוונים בשיער? - המשקפיים של אלי פלס מקסימות. - מה לעשות, צריכים פעם אחת לקחת יום חמישי חופש. - עד כאן. 2 בסולם קיילי.

.m

New member
../images/Emo41.gif and then he kissed me... ../images/Emo79.gif

הערב התחיל בצורה מבאסת – ספיינבאר ואני לא נסענו להופעה של לאה שבת. אוף. זה לא שלא רצינו, פשוט (שוב) היו לו מילואים. כל הכבוד לצה"ל... (1-). המהממת הודיעה על היעדרות (שוב פעם צה"ל מפריע לתכניות. 1-).
. משנה תורן, כרגיל, איחר (1-). אבל לראות אותו עם שיער זהוב (להרגע – מדובר בספרי זהב, לא בחימצון) היה שווה הכל! (2+. מטריף. פשוט מטריף). "אוף, אולי נעשה היום משהו ספונטאני?" אני מקטרת בדרך "כמו מה?" תורן לא משתף פעולה "לא יודעת, סתם משהו ספונטאני...". משנה תורן מדליק את הרדיו ומסיים את השיחה. הגענו. מצאנו חניה (1+) מצאנו חניה אחרת (1+). נכנסנו (כן, עדיין אפליה. 1-). בפנים כבר פיזזו בחן קסאנדו ובח"לו, שקיבל את פנינו בקריאות קרב אינדיאניות (או שמא היו אלה תפילות לגשם? כך או כך – זה תמיד, אבל תמיד, משפר את מצב הרוח 1+
) שלום-שלום, חיבוק, נשיקה, ולפתע – יד מלטפת את גבי... אני מסתובבת, ישר לתוך חיבוק (חיבוקים זה תמיד טוב 1+). מעיפה מבט בפרצוף שמולי – יפה, מוכר... אבל לא לגמרי מתחבר...
אני חוזרת אל מ. תורן ותוהה "מי זה?" "אין לי מושג" הוא לא ממש עוזר. אלי פלס מגיע (1+). קיילי ברקע – אז רוקדים. שיר וחצי אח"כ נופל האסימון – זה הבחור מהסוויט
הוא מחייך אלי, אני מחזירה חיוך, ופתאום אני מוצאת את עצמי באמצע ריקוד סוער (אפשר לקרוא לזה ריקוד???
) כשגבי צמוד לעמוד. ואני חשבתי שריקוד "מכונת הכביסה" זה המקסימום שאפשר להגיע אליו במועדון של הומואים...
מומין וספיינ´ הגיעו (2+). ומומין הוכיח (שוב) שהוא הומו חסר טקאט, ובמקום להמתין לסוף השיר החליט לבוא לחבק אותי דווקא עכשיו (דווקא עכשיו, מומין?!).יופי מומין...
הבחור נעלם. לא לפני שהוא מספיק להשאיר אותי פעורת פה מהשאלה "יש לך חבר?". גם י´ האינדיאני הגיע (1+). היתה מוזיקה טובה (1+). הבחור ושתי המלוות שלו (ספיינ´ יטען מאוחר יותר שהוא היה עושה להן טובה...) חזרו. אז רקדנו עוד קצת. היה רייניג מן (1+). קסאנדו ובח"לו הולכים. מ. תורן מציע שאלווה את ה- dgay לשירותים שוב, כדי שיהיה כבר day by day "עוד 3-4 שירים" אני מבטיחה. ומקיימת. 4 שירים אח"כ – מגיע day by day (+). למתעניינים – הפעם הספיק מבט קלטני, לא היה צורך במגע ישיר...
עכשיו אפשר ללכת. יוצאים החוצה, והבחור (+ 2 מלוות) יושב בצד. "תתקדמו, אני תכף באה" אני אומרת למ. תורן. זה לא עוזר, הם מחכים לי. אני ניגשת לבחור, להפרד יפה. שיחה קצרה ו...ככה פתאום, באמצע הרחוב, ובלי התראה מוקדמת הוא נישק אותי. האמת? היה מצויין. אין הרבה גברים שמנשקים כמו שאני אוהבת.... יפה לו
. (+5). עכשיו אפשר ללכת...
ולירוי יקירי – אם קודם היו לך אי-אילו ספקות - עכשיו זה נחשב!
mai

spainbar

New member
למה אני לא קיבלתי הזמנה לאורגיה ???

אני בשמחה הייתי עושה לשתיהן טובה אדירה, דווקא הוא פחות מצא חן בעיני, אבל אני מוכן בשביל המאמץ המלחמתי... :} ס´

.m

New member
אם היית יודעת שאתה בעניין

לא הייתי מזניחה אותך. בחיי. אבל אני מבטיחה להזמין אותך לפרק ב´: יום רביעי הבא. שאדו.
mai

למעלה