סליחה... יש לי שאלה

מורני !

New member
סליחה... יש לי שאלה

למנהלי הפורום.. האם יש לכם איזו הכשרה מקצועית בנושא? תוכלו לתת לי פרוט על הניסיון שלכם בבקשה?

rubber duck

New member
היי

אישית אין לי הכשרה מקצועית בתחום הפסיכולוגיה מה גם שהפורום עד כמה שידוע לי אינו עוסק רק בפסיכולוגיה אלא מהווה בית חם ונחמד להמון אנשים שפשוט רוצים להרגיש טוב
נכון לעכשיו סיון ואני ממלאים באופן זמני את תפקיד ניהול הפורום אני לא בטוח האם לגילגיל שהוא מנהלו הקבוע של הפורום יש השכלה בתחום מה שבטוח הוא שהפורום מהווה בית חם ותומך להמון אנשים ברגעים הקשים כמו גם ברגעים היפים שרון

מורני !

New member
למה?

הייתי מצפה מחבר פורום שיתייחס בקצת יותר כבוד ונימוס לאדם שנכנס פעם ראשונה לפורום.

my true colors

New member
מורני יקרה!

הוא לא חבר פורום..פעם ראשונה שכתב פה . ב. גילגיל, כרגע לומד פסיכולוגיה תואר שני. אם זה עוזר לך. אנחנו אמורים להיות מבוססים על הספר "בוחרים להרגיש טוב" אבל לא נראה לי שזה המצב.. שלך, שני

ואפרופו הספר

כמה מכם באמת קראו אותו? והאם הוא באמת עוזר? אני התחלתי לקרוא אותו לפני כמה זמן והיו שם כמה תרגילים שעשיתי ושעזרו לי כי החלטתי שהם צריכים לעזור לי... אם כי הרבה פעמים אני ממש מפחדת מהספר הזה, חייבת להודות... מפחדת שדווקא הספר הזה יעשה לי טריגרים ויגרום לי להרגיש רע, בזמן שאני לא מרגישה רע דווקא. מה אתם אומרים? (השאלה הזאת פונה כמובן לאלה שקראו את הספר אבל אשמח לקרוא כאן כל דעה אחרת, גם מאלה שלא קראו אותו אבל קראו ספרי עזר אחרים)

למעלה