סליחה בנות

מיכי

New member
סליחה בנות

לא היה לי שמץ של מושג עד כמה גוגי אהוד ומקובל וכבר צבר לו אחיות...ידידות ומזכירות למכביר. אני מצהירה בזאת שאין בכוונתי לתפוס את מקומה של אף אחת מכן וכל מה שרציתי ממנו זה בסך הכל באגט עם שקשוקה, למה הכל נהיה כל כך מסובך או בלשונו של שבור, שחסר היום מאוד... למה נעשינו משפחה פולנית שקשוקה זה לא מרוקאי? בי לכולכם נתראה מחר

אני באופן טבעי סולחת ככה זה אצלי

אבל, תלתלים ולו רק בגלל אהבתי אלייך, שמת לב כמה זמן לקח לך לעלות על טעותך? ככה זה? ברוך שלם, רציתי לתקן לך שם אבל לא היה לי מחיקון, וממחר שימי לב לתקן מייד כל טעות. (החיוך לא מש ממני).זורקת לך את הכפפה חזרה עד שתחזרי לאישיותך הנאצלה.

taltallim

New member
שתדעי לך...

שמה שאני מוכנה לסבול ממך..... בשם האהבה... מי היה מאמין? אפילו הלכתי לבדוק במראה - אם אני זו באמת אני - או שמא כבר לא... רק מראה על מצבי האנוש - מה שמסביר גם את הזמן שלקח לי לעלות על אותה טעות נוראה...(וסליחה אוסי ומיכי - באמת סליחה!!!!) שאת באצילותך כי רבה... נחלצת להצביע עליה... וגם קצת לחגוג (איתה). ושתדעי לך שאני מתכננת על הכפפה שלך... כבר קניתי שימלה שמתאימה! תלתלים (ששוקלת איבחון פסיכיאטרי)

שתזכרי לך...

שמן המצב האנוש הנזכר לעיל, אפשר להתנחם קלי קלות, רק למעלה להסתכל למשוך צוואר ארוך למעלה ושוב ושוב, סופו של צואר ארוך הוא ....צואר תפוס, אבל לא בזה הרי עסקנו, במה עסקנו כאן? תזכירי לי, תלתלים, יש לי כושר ריכוז תנודי...אופס! נזכרתי, לא נעים היה לי לתקן, אבל חיכיתי וחיכיתי שתעשי זאת כבר. ועשית. תודה תלתולילים, יכולתי לשוב ולנוח. ואת יורדת עליייייייייייייי .

taltallim

New member
לא יכולה...

עליך... איתך... מולך... ובלעדייך!!! חזקה על חלשים היום את - חוזליטה???? תפשת אותי ברגעי חולשה... אך לא לעולם חסד... חכי מה יהיה פה כשאחזור לכוחותי הטיבעיים... עוד תחנני לרגעי החסד הקטנים שכאן!!! חחחחחחחח טוב, אז עכשיו הולכת לקנות גם נעליים - שיתאימו!! תלתלים (בריגעי חולשה חולפים)

תתאמצי...

ומהר פן אשכחך וחיזרי לכוחותייך הטבעיים, כי אלו באמת חושפים את טוב ליבך, חולשותייך (רבים המה) ובכלל, את פתאום כה אנושית. איזה נעליים? מה עם הכפפות? כרגיל, אני אמתין בסבלנות אין קץ ככה אני. תני תלתל אחד..רק אחד, אולי אחכה לרגע של חולשה ותזרקי לי אחד....? ממני שזוכרת לך לעולם חסד. אחד.

taltallim

New member
נו איפה את?

אולי תכנסי כבר ונדבר? אנחנו מציפות כאן את הפורום... ולכולם בטח כבר נמאס... (אההה... איזו התחשבות מצידי - חברים????)

GUGI**גוגי

New member
לי לא נמאס ממך....כי..

אני אוהב אותך!!!! (גוגי שעדיין מסטול משינה והולך להתקלח לעשות כמה טלפונים ולחזור..בתקווה שתלתלים עדיין תהיה בשכונה..)

taltallim

New member
ואני...

אותך!!! כישרון צעיר שלי... בטח בשכונה... אלא מה? אני כנראה כבר לגמרי מחוקה!!! (בלי שם כי נמחק)

למעלה