סליחה, אני שאלה.

כולנו אומרים תודה בבקשה סליחה

מה, לא? (אבל היה כתוב!) מי צריך לבקש מכם סליחה השנה? מן הסתם, יש כמה קטנים, אני לא קטנוני, ולמען האמת - לא מצפה לבקשת סליחה, כמו שכתבה מוסקט - מעטים אלה שיכולים באמת לפגוע בכל מקרה... יש האמת אולי עוד משהו גדול וישן, אבל כשהבנתי שאין על מה לדבר, פשוט הפסקתי להפגע גם ממנו. מה צריך לקרות כדי שתסלחו לו? שיבקש באופן אמין (שלא יהיה שקוף שמדובר במס שפתיים). למי לא תסלחו בחיים? מסופק אם יש כזה. ממי אתם צריכים לבקש סליחה? האמת שיש מישהי, וזה מחכה כבר שנתיים ומאחר ואין לי איתה כל קשר שהוא, והפעם היחידה בתקופה הנ"ל שיצא לנו להפגש היתה עם רבים אחרים, כך שזה לא היה מתאים, זה עוד לא קרה, אבל זה מעיק עלי בהזדמנויות לא מעטות. חוץ ממנה - אני משער שיש עוד אי אלו, שאני לא יודע על עצם הענין. תבקשו? מתישהו. כי כאמור - זה מקרה קצת סבוך (בגלל חוסר הקשר), אבל בד"כ אני מבקש ברגע שאני מגלה. ביקשתם פעם סליחה? כמה הרחקתם לכת ע"מ שייסָלח לכם? הרחקתי בענין הכנות, מעבר לזה אין סיכוי שארחיק כי אין בכך טעם. יש מישהו שאתם יודעים שפגעתם בו, אבל ממש טוב לכם עם זה, וכך תשאירו את המצב? בעקרון - אני מסופק, אבל כאמור שנתיים וגו' האם, עם השנים, קל לכם יותר לסלוח, או שמא קשה יותר? אנא ערף.

למעלה