סליחה אבל...

סליחה אבל...

אני ממש התאכזבתי משירי בהופעה שלה באירוע לזכרו של אהוד מנור! היא שרה יפה אבל... לא הכי הכי טוב שלה! לא יודעת.. השיר הזה עשה לה רע! היא לא הגיע לטון הזה! זה היה נורא גבוהה! מסכנה..! בטוח היא גם מאוכבת מעצמה! אבל בעיקרון זאת הייתה הופעה סבבה.. אב היא יכלה יותר.... הרבה הרבה הרבה יותר!

אקזיטית

New member
אני מסכימה איתך

מבחינה קולית היא הייתה חלשה (יחסית לשירי מימון). מה לעשות אנחנו מצפים ממנה לגדולות. זה היה ביצוע טוב, בשבילה פחות. בכל מקרה, מה שכן, היא מאוד ריגשה וגם זה חשוב. לא נורא, לא תמיד צריך להיות מושלמים =]

זה שיר נורא קשה לביצוע../images/Emo4.gif

ולמרות הכל היא עשתה את זה הכי טוב שהיא יכולה!!!

Miss Nushi

New member
לדעתי..

היא הייתה מדהימה.. והביצוע היה מושלם.. אוקיי, אז היא עלתה כמה פעמים גבוהה מידי, אבל היא נחלצה מזה מצויין.. והיא הייתה מדהימה כל השיר שלה ישבתי ככה
וחברות שלי שהיו איתי אז הן לא אוהבות אותה והן הודו כולן שהיא הייתה מדהימהה.. ולחשוב שהייתי יכולה להיות שם

כן, גם אני הייתי יכולה להיות שם!

אבל ת'אמת חוץ משירי לא היה כל כך מעניין! זה רק אני? חח..! אממ.. נכון מאיה בוסקילה ((אני מתה עליה אבל..)) בהופעה היא נראתה כמו תוכי? חח.. השמלה הזאת השמינה אותה ((אבל איך שהוא זה עד היה בסדר..)) אבל המין בנדנה הזאת על הראש! אוי זה היה פשוט זוועה!!!! ממש תוכי! חח..! אבל מאיה נתנה ביצוע גם מאד יפה!

למעלה