סליחההה

סליחההה

אני לא התחברתי המון המון זמן כי המחשב שלי לא עובד ואני כותבת את זה מבצפר, אני לא יודעת איך זה ישמע אבל אני מנסה להתחבר פה לכולם וזה ממש לא מצליח לי אני מרגישה פה די מוזר כי לכולכם יש חבורות ורק אני לבד אז אם תוכלו לשתף אותי בדברים ולהתחבר איתי אני נורא ישמח...

מאמי!! אין פה שום חבורות!! יש פה כולם ביחד!! וממש חבל שאת מרגישה ככה!! אולי כי אין לך מחשב ואת ל אפה הרבה אבל זה ממש לא נכון!!

מתוקה כנסייי!!

ממש אבל ממש אין פה שום חבורות כולם פה חברים של כולם! חבל לי שאת מרגישה ככה! יכול להיות שאת מרגישה את זה בגלל שאת לא הרבה זמן על המחשב אבל בתכל'ס כולנו אוהבים את כולם! תשלבי מהר! ותהנייי!! לינוי

ח-ש-ו-ב-!

כן אבל זה לא ממש נראה ככה אני מרגישה שאני לא קשורה אין לי על מה לדבר איתכם ואתם מדברים על הכל כי אתם מכירים אחד את השני ואני יודעת שזה נשמע ממש ממש דפוק שאני חושבת ככה אבל ככה אני מרגישה לא שייכת!!! ואני כן חושבת שאני יכולה להשתלב אבל אני לא מצליחה כי אתם מכירים כבר הרבה זמן ואני חדשה ואני לא בעניינים. אני חשבתי שאני אשתלב כאן יותר אבל זה לא ככה ואני לא מרגישה בנוח חשבתי שאני אכיר אנשים חדשים וזה לא ככה... ואני לא רוצה שתתחברו איתי בגלל שאתם מרחמים עליי זה לא עובד ככה אני רוצה להתחבר איתכם כמו שאני ובזכות האישיות שלי!

ממש לא!!,מאמי כנסי...

אין לי בעיה להתחבר עם אף אחד.. את פשוט יכולה להשתתף פה בדיונים לענות על שאלונים וככה את פשוט תיהי חלק מאיתנו! את יכולה להוסיף אותי לאייסי:204822762 ופשוט תנסי לענותליותר שירשורים וזה ותראי שהכל יהיה בסדר!

למעלה