סלט תירס...

שייכת

New member
סלט תירס...

המצרכים: 1/2 אריזה פסטה בצורת ביסלי צבעוני 2 גזרים מגורדים קופסה עגבניות שרי חצויות 1 פלפל אדום מתוק חתוך קטן 1 פלפל ירוק כהה חתוך קטן 1 פלפל צהוב חתוך קטן 1 פלפל ירוק בהיר חתוך קטן חופן צנוברים קלויים מעט קופסת תירס מתוק. 3-4 מלפפונים חמוצים בינוניים חתוכים אופן ההכנה: הכנס את הפסטה למים רותחים עם מעט מלח עד שהפסטה רכה (פסטה מוכנה היא כזו שכשזורקים אותה לתקרה היא לא חוזרת) שטוף את פסטה במים זורמים, הוסף לה מעט שמן על מנת שלא תדבק. הוסף את הפסטה לשאר הירקות בקערה ערבב והגש. ניתן לשפר את הטעם עם רטבים שונים. בתיאבון.
לעולם לא תאכלי לבד, קייייייייייייייייימת

levona

New member
מ´את אומרת! E

סלט תירס: 2 לוחות עץ דקים מנוע דבק מגע מכחול הוראות הכנה אנ´לא זוכרת אבל צריך לצאת טיסן.
ככה! מ´כפת לך!

מקסיקני

New member
חחחחח זה סלט תירס או ...

פירסומת לביסלי ובמבה..? שכחתי רק מרכיב עיקרי שקיימת בלעדיו לא גומרת.... חצי קילו זנגויל מסוכר.....שיביא לה את החשק ישר.... הופס ברחתי לפני הכאפה...והמערוך בדרך...

קבל ../images/Emo88.gif עד שתפוז יציירו מערוך

נכון, חיסלתי 300 גרם זנגויל מסוכר תוך 24 שעות, זה עזר לי לא להרדם ברכבת, אבל התקשתי אח"כ בנהיגה עד הבית... אבל לא לחרמנות זה גורם לי !!!!! תגיד, אתה חושב של"משוגעת" יש גם מתכון לסלט גזר ? מרוקאי כזה... שישרוף לה ב... תחת ?!

מקסיקני

New member
חחחחחחחח את בטוחה שאכלת ..

את הזנגויל? ניראה לי גמרת רק תשקית...חחחחחחחח ולגבי הגזר ...נשמה זה בא גולמי כזה ולא בצורת סלט.. ואז זה לא עושה חריף התחת זה פשוט קורע את התחורים.... ואי ואי איזו אהבה שיייכת ניראה לי הולך לכאוב לך ....

שייכת

New member
OH מכסייייייייייייייייייייייייייקני

"...אם זאת אהבה, אז למה היא לא טובה, גם כשהיא קרובה אין רגע שקט, אין שלווה, אהבה הורסת, אהבה.... אין לי מנוחה..." (לא אני כתבתי...) אין מה לעשות מקסיקני... האהבה שורפת, כואבת, ממכרת, אבל לא שוחקת! לא בבית ספרנו...

מקסיקני

New member
אין לי יום ואין לי לילה..

שיייכת וקיימת לעולמים שתי נשיקות בת.....חורים... מה שלא הורג מחשל...

בטוחה, בטוחה.

כל תכולת השקית נגמרה, ועכשיו אני בקריייייייייייייייייייז ! צ´או, אולי המכולת עוד פתוחה.

שייכת

New member
סלט גזר...

החומרים: חבילה גזר חי מקולף ושטוף חבילה גזר גמדי מופשר חבילת גזר מת 200 גרם זנגוויל מסוכר. אופן ההכנה: לגרד את הזנגוויל בשום פנים ואופן לא לחתוך את הגזר! לערבב ולהגיש. צורת הגשה מומלצת: להגיש את הסלט ליד קנקן עם מים ושקית הקאה. בתיאבון...
לעולם לא תאכלי לבד, קייייייייייייייייייייימת

מקסיקני

New member
חחחחחחח שולי אחרי הארוחה של ..

שייכת את תנענעי ללא הפסקה עד העונג הבא.....

למעלה