סלט כרוב...

יעל י

New member
סלט כרוב...

איך אתן חותכות אותו? עם מה? נראה לי שהייתי נהנת אילו חתכתי אותו דק יותר,עדין יותר. אני חותכת עם סכין ויוצא לי גס. בכלל,בא לי לדבר על סלט כרוב, איך אתן מתבלות?הכי אוהבות?

אורית685

New member
בוקר טוב

אני חותכת עם המנדולינה. יוצא דק-דק. התיבול-מלח,פלפל,חומץ,סוכר או ממתיק. לפעמים גם מיונז.

אורית685

New member
יש כמה סוגים? לא ידעתי

שלי כתומה, מלבנית כזאת, עם כמה אפשרויות חיתוך (עבה,דק,צ'יפסים)

בבקשה, סלט כרוב נהדר לאירוע

סלט כרוב 1 כרוב בינוני חתוך לרוטב: 1/3 כוס רוטב סויה 1/3 כוס שמן קנולה 1/3 כוס דבש 1/3 כוס (מעט פחות) חומץ בן יין לבן כ-5 שיני שום כתושות לערבב את חומרי הרוטב ולבשל על אש קטנה, עד רתיחה (אם רותח- לא נורא...). להניח בצד שיתקרר. אגוזי פקאן סיני- חתוכים שומשום + זרעי חמניות- מוקפצים על מחבת ללא שמן, עד השחמה, זהירות שלא יישרף!!!! רק עם תחילת הארוחה- למזוג את הרוטב +האגוזים והזרעונים, לערבב ולהתענג!...

יעל י

New member
ס ל י ח ה...

אני עושה אותו ביום יום ללא האגוזים למיניהם ועם 2 כפות שמן ויוצא מדהים ולא נורא משמין. אחד האהובים עלי. לא מרתיחה את הרוטב בהחלט ינוסה.

jesie12

New member
מחלקת את הכרוב ל 4

חותכת דק דק מהקצה השפיצי (כשרבע הכרוב הפוך) טיפ מאבא שלי : כשהכרוב חתוך לפזר עליו מלח בקערה ופשוט לשבור אותו עם היד בתנועות עירבוב, ואז להוסיף מעט שמן ולהמשיך בתנועות העירבוב, זה מעדן ומרכך את הכרוב אח"כ להוסיף מיץ לימון ואם רוצים פלפל שחור אני אוהבת להוסיף מעל טחינה (במנה שלי , כמובן, כי רוב הבית עדיין שפוי
) אני יכולה לחיות מזה! ד"א יעלי יש המון התפתחויות ואני מתה לספר לך, למרות שיש סיכוי שכבר שמעת מ א'

למעלה