סלטרון לחנוכה

rotemsp

New member
סלטרון לחנוכה

אהלאן, אז אני צריך עזרה קצת יעוץ ושוב עזרה אנחנו עושים אצלנו בחנוכה אחרי מצעד לפידים וטקס אש סלטרון אני מקווה שככה רושמים את זה מי שלא יודע זה כל מיני משימות שרובן ברוח החג יש שולחן עם חומרים וכאלה הסבר גרוע אני יודע אז מי שיוכל להסביר יותר טוב שילך על זה ובטח יש מישהוא כזה. קיצר החלטנו שאנחנו (השופטים) נהיה יוונים וכל הסלטרון יהיה לכיוון יוון יוונים כמובן קצת חנוכה. אז בבקשב בבקשה בבקשה יש למישהוא רעיונות אני צריך את זה למחר... תודה מראש רותם

נ ו ם

New member
שולחן עם חומרים = יצירה?

אם כן - אפשר להביא הרבה ענפים, למשל של זית אבל אפשר גם עץ אחר שנראה לך מתאים, כל אחד מכין לעצמו כתר עלים - אפשר "טבעי" ואפשר גם לצבוע א"כ בזהב. הענפים גמישים ויוצרים צורה עגולה ע"י קשירה/ליפוף של חוט. אני התחפשתי פעם ליווניה והכתר הזה יצא פשוט יפה

rotemsp

New member
מקפיץ!

בבקשה הסלטרו ביום שבת הזה אנחנו חייבים עזרה!!!

spraizler

New member
גם לנו יש

מכינים לביבות מכינים חנוכיות מגניבות ויש פינת יצירה יש חדר חושך ויש גם מקום שיש הצגה קטנה של כ5 דקות נראה לי

נ ו ם

New member
הפעלות נדושות לחנוכה

הכנת סביבון מהספלול (הספל) של הבלוט. לא יודעת איפה אתה גר אבל אצלנו יש הרבה אלונים ולא בעיה לאסוף כמות של ספלולים. ממלאים אותו בפלסטלינה, תוקעים בדיוק באמצע קיסם או משהו (בפלסטלינה לא בספלול עצמו), יש לו למטה שפיץ טבעי והוא מסתובב יופי. חנוכיות מספלולים אתה בטח יודע להכין. הכנת נרות - רק לילדים גדולים או בליווי הורים כי זה מסוכן. מכינים סירים/קופסאות שימורים גדולות עם שאווה מומסת בצבעים שונים - טובלים פתיל כל פעם בצבע אחר ואז במים לסירוגין ויוצא מאד יפה. לחילופין אפשר גם לשפוך שעווה לתוך כוסית או משהו שבתוכה פתיל. תחרות כיבוי נרות בעזרת רובה מים. השחלת נר שתלוי בחוט לישבן לבקבוק. תחרות אכילת סופגניות. טפטופי נרות - זה תמיד כיף. אפשר בתוך כלי עם מים ואפשר על נייר. שכלול יפה - לטפטף לתוך שבלונה, בבית אפשר לתוך שבלונה של עוגיה יש בכל הצורות. אבל לחניכים תכינו שבלונות ממפל (בריסטול-פלסטיק - החומר ממנו עשויים החוצצים של הקלסר). נניח בצורת כוכב. הוא אמור לצוף במים והם יטפטפו לתוכו.הימורי סביבונים - כידוע הסביבון היה חפץ למשחקי הימורים (כמו קוביה). יושבים כמה אנשים ומחליטים כמה נקודות או סוכריות עדשים או כסף שווה כל אות (אפשר שרק אות אחת תהיה זכיה והשאר לא) וכל אחד מסובב בתורו.

למעלה