סלטטטטטטטטט

סלטטטטטטטטט

יש סלט או תבלין לסלט שלא מומלץ לאכול בשבוע השני לטבעת?? חברים נפגשים לעל האש, וברור לי שהבשר והפחמימות מחוץ לתחום בשבילי, אבל אני יכולה לאכול סלט? יש הגבלה כלשהיא לגבי זה??

סלט לא כל כך מומלץ בשבוע השני. הפחמימות הרבה

יותר לעניין אם את רוצה להשתתף בחגיגה. בשר על האש בשבוע שני? ברור שלא. אם עושים ירקות על האש וזה רך, תאכלי. אבל באמת, שבוע שני זה בכלל לא בכיוון של על האש. אלא של פירה, דייסות, מרק טחון וכו'.

לפי התפריט שד"ר אבינוח הביא, אפשר לאכול ירקות

טריים, גבינות, ירקות מבושים וכד'. ולאחר ברורים הבנתי שאפשר גם פתית/פרכיות. היום חזרתי מהעבודה לאחר יום עמוס רעבה ממש ואכלתי מלפפון ועגבנייה קלופים עם גבינה והיה בסדר... ברור לי שזה לא הזמן לאכול על האש, אני פשוט אוהבת לבלות ואני לא רוצה לוותר על בילוי עם חברים בגלל אוכל... והאוכל יהיה חלק מהעניין...

תנסי עגבניות צלויות על האש

לי אין אומץ לאכול ירקות חיים עדיין. המרק מהצהריים עוד יושב לי בנשמה כך שאני לא מתקרבת עוד לסלט. עגבניות צלויות על האש וחומוס נשמע לי סבבה

קבלי עוד משהו מעולה בנושא

היי הדס. מקווה שמיום ליום את מרגישה טוב יותר. אני כבר מרגישה מצוין והיום חוגגת 40 שנה. אתן לך עוד 2 רעיונות שאני אוכלת וזה משביע והולך מצויין עם הניתוח: 1. בנוגע לעגבניות - כשאת בבית: קני עגבניות שרי, חממי טוב טוב סיר עם מכסה ועם מעט שמן, כשהסיר חם מאוד תכניסי את עגבניות השרי וסיגרי מהר את המכסה. מידי פעם תני ערבוב של הסיר כשהמכסה סגור ותני לעגבניות להצרב טוב טוב. תוסיפי מלח - וזה מעדן!!!! 2. חצילים (בתקווה שאת אוהבת) - אז ראשית יש את החצילים שאפשר לקלות ולקצוץ אבל אני עושה את זה בוורסיה אחרת כרגע בגלל הניתוח - אני חוצה חציל ל- 2 לאורכו (לא לקלף את החציל). טיפה שמן על כל חצי ומכניסה לתנור לחום של 200 - 180 מעלות עד שהחציל רך. לאחר מכן מפזרת מעט טחינה למעלה ואוכלת את זה בכפית לאט לאט. טעים ומשביע. אם אמציא עוד דברים אשלח לך כמובןןןןןןן שתהיה לך אחלה שבת

המווווווווווון המוווווווווון מזל טוב!!!!

ועכשיו בעזרת הבריאות עד 120!!!!!!!! תודה על המתכונים! זה נשמע טוב!! אני מתה על חצילים.... אשמח לקבל עוד מתכונים... שאני ובן זוגי נוכל להינות מהם!!

תודהההה הדס

הרבה תודה על איחוליך. באמת היה לי יום נהדר אתמול ונהנתי מכל רגע. ברגע ש"אמציא" משהו פתאום שיכול לשרת אותנו - תהיי בטוחה שישר אעביר לך. תהנו מהשבת ושיהיה שבוע מצויין.

אלישבע24

New member
שרון,כשאני רוצה לפנק את עצמי

אני לוקחת יוגורט [0% שטמן ביו,2 כפות של דגנים וכפית דבש, זה מאוד טעים,מזין ודל קלוריות.

לאלישבע

וואלה. איזה יופי של רעיון . אני בטוחה שכל אחת פיתחה שיטות להטעים את האוכל. הרעיון של דגנים ודבש - נשמע מצוין. תודה!

אופירA

New member
מנהל
בשבוע שני מותר לאכול ירקות חיים

ומותר לאכול סלט, בתנאי שניסית קודם לאכול את כל הירקות שבסלט כל ירק בנפרד. אם כל ירק בנפרד עובר בסדר, מותר לאכול סלט. באכילת ירקות חיים יש להקשיב היטב לקליפת העגבניה/מלפפון. יש אנשים שהיתה להם בעיה עם קליפה, אבל זה נדיר. בכל אופן, יש פיתרון לקליפה שנתקעת. ירקות עלים לא כדאי בשבוע שני עדיין.

רוייקו

New member
שבוע שני זה עדיין מוקדם לאכילת סלט

אלא אם מדובר בסלט חתוך דק דק, כך שאם לא לועסים מספיק הצורך לא תבוא הקאה או תחושת לחץ. העניין הוא המיומנות החסרה למנותחים חדשים.

שרה16

New member
עגבניות קלופות בבלנדר

עם מלח טיפה שמן זית אני כיום שופכת על כמה עגבניות מים רותחים,מוציאה מייד לקערה עם מיי קרח, מקלפת וחותכת קטן עם שמן זית ומלח.

למעלה