סלון של "ביתילי"

סלון של "ביתילי"

הי פורום יקר! אני לא יודעת אם זה קשור לנושאי הפורום אך אנסה בכל זאת (אריאלה, אם זה לא קשור תמחקי את שאלתי). מישהו / מישהי התנסה בסלונים של ביתילי? אני ממש רוצה לקנות איזה סלון שם אך מכיוון שאף פעם לא התנסיתי עם המוצרים שלהם אשמח לקבל חוות דעת אם מישהו מכיר.. תודה מראש!

הודעות בגלל שלא קשורות לנושא הפורום

לא נמחקות. אפשר לדבר ולהתדיין כאן על כל נושא, והסיבה: כל נושא, בצורה כזאת או אחרת קשור בנושא : עושים שוק. מאיפה שלא תבדקי את זה זה קשור. לכן זה לא לעניין למחוק, מעבר לזה הפורום הזה נושא צביון ידידותי-משפחתי-ביתי וככה אנחנו רוצות אותו מיכל ואני. אך ורק הודעות שמכילות תכנים פוגעניים (אישיים או כאלו שנוגעים בלשון הרע ), או פרסומיים שנוגדים את חוקי תפוז אנשים- יימחקו, כל השאר- תפאדל, ובהרבה אהבה. ואת כתבת הודעה שהיא פרופר הפורום שלנו , אז נשמה היי נא רגועה. את יכולה לשאול כל שאלה, עם ציון שם חברה מסחרית כזאת או אחרת וזה ממש בסדר (בתכלס- בדיוק בשביל זה הפורום נועד...). ולשאלתך : אין לי מושג, כי מעולם לא רכשתי סלון בביתילי, אבל בטוחני שמישהו מגולשי הפורום (אולי אפילו הסמויים האהובים שלי) ייאות לענות לך תשובה מושכלת שתעשיר אותך ואותנו מניסיונו. אז שווה לחכות ... ולבינתיים

זדשב

New member
לצערי התנסתי ולא רק בסלונים שלהם

כשריהטנו את הדירה הראשונה שלנו אחרי שהתחתנו יצא שכמעט כל הריהוט לבית נרכש בביתילי. להגנתי אוכל לומר שהייתי צעירה וחסרת נסיון ולכן בתמימותי חשבתי שאם ארכוש את הרהיטים בחנות גדולה ובעלת שם אז אם יצוצו בעיות יהיה עם מי לדבר. אז זהו, שגיליתי שבביתילי אפשר לדבר, לצעוק , לנדנד, להגיע עד להנהלה הראשית , להתנדנד בבגד גוף צמוד הפוכה על טרפז במשרד המנהל (טוב, אתם לא באמת חושבים שעשיתי את זה כן ?) בקיצור - לא משנה מה עשיתי , ראיתי מהם רק שירות ויחס מזעזעים. רכשתי אצלם סלון, מזנון, פינת אוכל וחדר שינה. כל אחד מהפריטים הללו (והכוונה היא ממש לכל אחד המפריטים כולל כל כיסא וכיסא בפינת האוכל) הגיע עם דפקט זה או אחר. לאחר דין ודברים באו, תיקנו, החליפו. חשבתי שבזה זה נגמר. אבל - אחרי פחות מחודש מושבי הספות החלו לשקוע והכריות התחילו לאבד צורה . שוב באו, תיקנו מה שתיקנו ואחרי מספר ימים שוב התחילו לשקוע המושבים. לא עזרו כל הטלפונים, הפנייה למנהל הסניף בו נרכש הסלון, פנייה להנהלה הראשית של החברה . ביחס כזה מזלזל ואטום לא נתקלתי מימי. מאז עברו כבר כמעט עשר שנים. עשר שנים שכף רגלי לא דרכה באף סניף של ביתילי. סביר להניח שגם בעשר שנים הבאות לא יראו אותי בחנויות שלהם.

פנומן 72

New member
לא באמת חשבתי שהתנדנדת הפוכה על טרפז

בבגד גוף צמוד במשרד המנהל, אבל בהחלט היה משעשע לדמיין את זה ...

BiggPoppa

New member
כן

לי יש סלון של ביתילי שנקנה בשנת 2000. הסלון נקנה לאחר שהתיישבתי על כל הספות בכל חנויות הרהיטים באיזור חיפה (באמת). זה היה הסלון הכי נוח. לקח לו כ 3 חדשים להגר לארץ מאיטליה. הסלון עדיין נראה מצויין ובמצב מעולה. לסיכום, אני מרוצה מאוד.

דורי56

New member
לא קניתי בביתילי אבל

קניתי במרכז הישראלי לרהוט. כתבתי בזמנו כאן. הסחורה באיכות טובה. והיחס מעולה.

Master Stav

New member
קניתי כורסת טלוויזיה

ולולא הייתי איש גדול רע רשע ומפחיד מאד בצעקות שלי אצל מנהל הסניף הסיכוי לקבל את הכסף חזרה לאחר שפשוט פרקתי את הכורסא במרכז החנות לאחר שבועיים של טירטורים לא היה קים !!! שומר נפשו ירחק !

BiggPoppa

New member
אתה אולי רשע ומפחיד

אבל לא כ"כ גדול
... מה לא היה בסדר בכורסא?

Master Stav

New member
לא ראית אותי שאני מפזר שיער

ומתנפח .....האיש הירוק נירא קטן ומסכן לידי ....
חוץ מזה תבוא כול יום 97 קילו על 184 ס"מ זה לא ביג'ק אבל זה לא ..קטן
הכורסה שקעה לבפנים באו סידרו אחרי 3 ימים בואותו ערב מצאתי את עצמי מתקשה לקום כנעול בתוך חבית ... צילצלתי אמרו שיבואו בעוד שבוע ..... אז התעצבנתי ....כורסת טלוויזיה שעלה משהו כמו 3000 ש"ח אני לא רוצה שיתקנו אני רוצה חדש או כסף בחזרה .

Master Stav

New member
לא יודע םע בכרס אבל

אני בשלבים של הורדה של 13 קילוגרם ......הורדתי כבר .....42

BiggPoppa

New member
ואוווווווו

הורדת 42 קילו ??? כל הכבוד. שיחקת אותה. שאפו. בהצלחה עם ה 13 הנותרים.

Master Stav

New member
זה כבר לא שאלה של הצלחה

זו שאלה של החלטה ודרך חיים תודה לך .

למעלה