סלון למכירה
ק קצין וגנטלמן היחיד New member 18/11/05 #8 ../images/Emo124.gif צר לי לאכזב אתכם.. דיברתי כרגע עם הבחור. מדובר בסה"כ בבדיחה פרטית שלו עם חבר שלו. המודעה נמחקה כבר מזמן, אבל זה ממשיך לרוץ במיילים... אין סלון למכירה , ולא חברה משתרללת.... וזה הסיפור שמאחורי המודעה. בחיי שמשעמם לי...
../images/Emo124.gif צר לי לאכזב אתכם.. דיברתי כרגע עם הבחור. מדובר בסה"כ בבדיחה פרטית שלו עם חבר שלו. המודעה נמחקה כבר מזמן, אבל זה ממשיך לרוץ במיילים... אין סלון למכירה , ולא חברה משתרללת.... וזה הסיפור שמאחורי המודעה. בחיי שמשעמם לי...
ק קצין וגנטלמן היחיד New member 18/11/05 #10 גדולה..... ../images/Emo47.gif...../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif
O ozzz64 New member 18/11/05 #12 ../images/Emo6.gif מכירים את זה , שמישהו מגיע למקום שבו אנשים צוחקים הוא מתחיל לצחוק ? זה מה שקרה לי , האמת שלא ממש הבנתי . מישהו מתנדב להסביר ?
../images/Emo6.gif מכירים את זה , שמישהו מגיע למקום שבו אנשים צוחקים הוא מתחיל לצחוק ? זה מה שקרה לי , האמת שלא ממש הבנתי . מישהו מתנדב להסביר ?
ל ליאל212 New member 18/11/05 #13 ozzz64 תגדיל את התמונה ותקרא את ההודעה..... צוחקת עכשיו בגלל ההוא שצוחק גם
א אריקו המקורי New member 18/11/05 #15 ../images/Emo88.gifקניתי.............. את הסלון כמובן (שלא יהיו טעויות) אריק