סלומון BBR

natyh

New member
סלומון BBR

מה חושבים המומחים ?

בחו"ל נותנים לסקי ציונים בצורה הבאה :

פיסט כמה אחוז
אוף פיס כמה אחוז
קארווינג ציון בין 1-5
יציבות כנ"ל
ציפה כנ"ל הכונה עד כמה הסקי מתחפר באוף פיסט או עד כמה הוא צף ?
תימרון כנ"ל

צריך לזכור כי יציבות ותימרון אמורים להיות הפוכים אך בבנית רוקר חכמה אפשר לשפר את היציבות ולא לפגוע בתימרון.

יציבות וספיגת זעזועים בבמפים קטנים ומעצבנים .

והשורה התחתונה עד כמה יתאים לסנו קייט על פניו נראה מאד מתאים .
סקי אחרים באותה קטגוריה ?

בורדים למי שדוקא מעיף סנו בורד בעניין הזה .

מומחים :

רמי , טופסול , הלואין וחברים יקרים אחרים דעתכם ?

sgebay

New member
גלשתי על זה חצי יום

שנה שעברה במאיירהופן גלשתי על סקי מדהים לפיסט -- Volkl the Code וחבר שלי שכר את ה Salomon BBR
באחד מהימים החלפנו סקיס לחצי יום (היינו אתה מידה בנעליים) אז ההתרשמות שלי היא על בסיס אותו חצי יום.
קודם כל - הסקי נראה מדהים. אתה מרגיש כאילו אתה גולש על כריש.
ההתנהגות שלו היא קצת שונה מסקי רגיל ולוקח זמן להתרגל אליו. אני הרגשתי שעשו לו הרבה רוקר בטיפ שלו (מה שהגיוני כי הטיפ מאוד רחב) כך שהאחיזה בסיבובים הרגישה טיפה מוזר. אחר כך הבנתי שפשוא צריך להיות טיפה אגרסיבי איתו ואז הסקי מתיישר ויש יופי של אחיזה וגם אפשר לעשות איתו קארבינג לא רע בכלל. לא יצאתי איתו מחוץ לפיסט אבל תנאי השלג לא היו טובים - די סלאשי אז מהבחינה הזאת אפשר היה לראות רוחב הטיפ שלו דווקא איפשר לו להתמודד עם הסלאש וגם מוגולים הוא גיהץ די בקלות
בסה"כ סקי מענין מאוד אבל לא הייתי קונה לפני שגלשתי איתו יום יומיים כי ההרגשה בפירוש שונה מסקי קונבנציונלי

natyh

New member
לפני שכתבתי את ההודעה

עברתי על הרבה מאד בדיקות לסקיים ואכן הסקי שציינת קיבל ציונים גבוהים מאד לפיסט , אך לא הרשים מחוץ למסלול .

ל BBR יש אכן רוקר מלפנים מבנה משונה מאד , רוקר מלפנים קמבר וחצי טווין טיפ .
כל הביקורות שמות אותו בקטיגוריה נפרדת איש לא לא יודע להכניס אותו לקטיגוריה כי הוא שונה מכולם הוא פשוט סקי מאד וורסטילי מתאים להכל אך שונה מכולם .

כפי שכתבת הוא דורש אגרסיביות ובאחד המבחנים בזווית צד של 60 מעלות מדדו לו רדיוס סיבוב של 5 מטר והמיוחד הוא קארווינג גם באוף פיסט כלומר סקי אחר לגמרי מהמוכר .

באתר של סלומון מופיע הסיפור של המתכנן ברטראנד וההשראה לסקי נגזרת מקייט סרפינג וכך פחות או יותר גם התיכנון , דוקא ההתרשמות שלי שלסנו קייט הוא מתאים במיוחד כי סנו קייט דורש סקי בעל יכולת תימרון חזקה באוף פיסט, וכמובן שיתאים גם לפיסט כי צריך גם להגיע לאוף פיסט .

זה מה שאני יודע עליו מקריאה וחיפשתי התרשמויות נוספות .

http://www.youtube.com/watch?v=uPOE8aSRjpM

למעלה