סלולר

OpenMind2

New member
סלולר

אני שונא לכתוב בסלולרי. הראש רץ יותר מהר מהמכשיר, וכשהזין שלך עומד לתלוש כפתור מהמכנס שלך מרוב שהוא קשה, האסאמאס לא יוצא מהר מספיק. נגה היא מישהי שהכרתי באינטרנט ועברתי איתה לקשר טלפוני. אמרה שהיא נמוכה, אבל עם חזה גדול ושהיא חרמנית אש. שלחה לי גם תמונה לאימייל. היא הייתה עם חולצה צמודה בצבע ורוד, שהבליטה את החזה העצום שלה, שיער שטני גולש, עם תלתלים עם גוונים בקצה, עיניים חומות כהות וכתף ימין שלה חשופה,כשהיא מראה עור שזוף אבל בהיר כמו חלב. החזה העצום שלה קרא לי מהמסך, השדיים שלה מעוצבים ועומדים בפוזה מושלמת בשביל לשים ביניהם את הזין ולהנות מהTITFUCK של החיים. וכשהיא אמרה שגבר ששולט עליה במיטה עושה לה את זה, הSMS הראשון אחרי שחזרתי מהעבודה פקד עליה להגיע אליי הביתה ועם החולצה הכי זנותית שלה. חצי שעה אחרי היא הגיעה עם חולצה שחורה חצי שקופה וחזיה מתחת וג`ינס שצרח "זיין אותי" בשבע שפות לפחות.

OpenMind2

New member
סלולר - המשך

אלוהים יודע איך לא קפצתי עליה במקום ופתחתי אותה. במקום זה הסתכלתי עליה במבט אדיש, כמעט מזלזל, ואמרתי לה שלום. כשהיא נכנסה אליי הביתה הרגשתי את האויר הקר מהמזגן וחייכתי חיוך זדוני - תארתי לעצמי מה זה יעשה לפטמות שלה - והתיישבתי מולה עם כוס ויסקי ביד. היא הסתכלה עליי טיפה נבוכה וסמוקה. הסתכלתי עליה בחזרה וראיתי למה היא מבויישת - הבד הדק של החולצה שלה בקושי כיסה אותה והפטמות שלה קפצו מולי קדימה. "יש בעיה עם החולצה שלך." אמרתי. "מה איתה?" "היא עוד עלייך." היא ציחקקה לה משועשעת והורידה אותה, כשהיא נשארת רק עם החזיה השחורה שלה והג`ינס. "אתה תנצל ככה בתולה?" היא שאלה. "רק מי שרוצה שינצלו אותה." לגמתי מהויסקי והוריתי לה להיפטר מהחזיה. החזה המפואר ביותר שראיתי נגלה לפניי והוא היה שלי להערב. "תשכבי על השולחן" אמרתי לה "בלי להוריד את המכנסיים!". היא צייתה עם מבט של תמיהה בעיניים. "סמכי עליי. יהיה כיף."

OpenMind2

New member
סלולר - המשך להמשך

מעניין למה הוא מתכוון כשהוא אמר שיהיה כיף, שאלתי את עצמי. לפחות יכולתי להרגיש בטוחה שהוא לא ינסה לזיין אותי בלי הסכמה - הוא בכלל ביקש שאשאר עם הג`ינס עליי. מזל, אחרת הוא היה רואה בדיוק כמה אני מתה שיזיין אותי. כשהוא הוריד את המכנס ושם את הזין הקשה שלו בין השדיים שלי הרגשתי את החום מהאבר שלו על החזה שלי. "תאונני לי עם הציצים שלך! תלחצי עליו ותני לי לרכוב עלייך!" הקול שלו היה סמכותי, כמו קול אלוהים כמעט, ואני מחבקת אותו עם החזה, זזה בקצב שלו, מעכלת את העובדה שאני מזדיינת כמו זונה שלו ונהנית מזה, כאילו אני מוצאת בהשפלה ובהכנעה הזו מפלט ומקום בטוח. הוא מגביר קצב, ואז משום מקום הוא פותח לי את המכנסיים ומכניס לשם אצבע. אני כל כך רטובה שם שהוא מכניס בקלות שתי אצבעות, ומתחיל לחפש את הדגדגן שלי עם מיומנות מפתיעה. פתאום הרגשתי נוזל חם פוגע בצוואר והחזה שלי והבנתי שהוא גמר עליי.

OpenMind2

New member
סלולר - המשך להמשך

אחרי שגמרתי עליה ירדתי ממנה בעדינות, כשאני מרכין את הגוף שלי קרוב אליה ומעביר את הידיים שלי על החזה שלה, מורח את השפיך שלי על כמה שיותר מהציצי שלה ובמקביל עובר עם הלשון בין השדיים שלה כלפי מטה, לכיוון הכוס שלה. היא הבינה מהר מאד את הכוונה שלי וליטפה את עצמה בחזה, צובטת קלות בפטמות וגונחת מעונג כשהלשון שלי מוצאת את הנקודה שלה. ירדתי לה כמו שלא ירדתי למישהי בחיים, כשאני עושה תנועות של אותיות ומספרים עם הלשון. הרצתי את הABC כמעט פעמיים בזמן שהיא משחקת עם החזה של עצמה, כולו דביק ומלא בזרע שלי, ואז הגניחות והאנחות שלה התגברו. אני חושב שהיא גמרה לפחות פעמיים, ובפעם השלישית כבר התחילו להיווצר אצלה טיפות קטנות של חלב בפטמות. הזין שלי התעורר עוד פעם ורצה סיבוב שני. הסתכלתי עליה, מותשת, הזונה הקטנה שלי. אוננתי וגמרתי לה על החזה שוב. "תישארי עם זה עלייך ואל תתקלחי." היא חייכה. "ודאי שלא. ככה אני ארגיש את חבר שלי בכל מקום."

bugbuster

New member
../images/Emo39.gif שלום OpenMind2

וברוך הבא

למעלה