סלולרי מקומי בבייגי'ן?

• פותח הנושא fef24
  • פורסם בתאריך

fef24

New member
../images/Emo60.gifעזרה בתרגומים...

אני נוסע לסין בעוד חודש (ועדיין מחפש שותפים
) ועליתי על רעיון למתנה לחבר'ה שלי: קליגרפיה של השם שלהם ככה על מגילה ארוכה לתלייה על הקיר (לא לגנוב רעיונות בבקשה
) עכשיו, הדילמה היא כזאת, אין לי מושג איך כותבים את השמות שלהם, אז אם יש מישהו שמוכן לעזור לי לתרגם כ- 6 שמות מעברית (אנגלית) לסינית, אני ממש ממש ממש אודה לו... יש מתנדבים

nir119

New member
סלולרי מקומי בבייגי'ן?

שמעתי שאפשר לקחת נייד מהארץ, כזה עם SIM, ולקנות מספר מקומי עם דקות דיבור בבייגי'ן, אם רוצים להיות בקשר עם מקומיים. מישהי/ו יודע/ת משהו על זה? איזה סוגים של מכשיר עובדים שם?

TomerEp

New member
צודק

100 יואן(60 שקל) ויש לך כרטיס + שיחות, רק שתדע שאפילו אם מתקשרים אלייך אתה משלם. איך עושים? מוציאים את כרטיס הסים מהפלאפון שלך, מראים למוכר בפיצוציה המקומית, והוא מביא לך כרטיס סים במקום, ומתקין לך אותו. במעטפה שהוא מביא לך יש את מס' הטלפון שלך, את הסים, וכרטיס חיוג כזה שאתה מצביע לו ואומר לו לתפעל. בהצלחה.

אMור

New member
שכחת לציין

שעל המכשיר להיות "פתוח" לכל הרשתות. המפעילים בארץ נועלים את הטלפונים שהן מוכרים, ככה שתוכל להשתמש בהם רק ברשת שממנה קנית את המכשיר. יש כאלה שיודעים לפתוח אותו לבד (יש מיני אתרים ברשת שמכוונים אותך איך לעשות את זה) ויש כאלו שמשלמים 150-200 ש"ח למפעיל שעושה את זה בשבילך. ולסיום, נצטט את קיציס: "ואל תשכחו - יש לנו ארץ נהדרת".

GnomeBubble

New member
נראה לי שהכי טוב

שפשוט תיקח איתך את השמות (בזיכרון, אבל אפשר גם על דף
) לשם ותקריא אותם לאיזה סיני. תקריא אותם כמה פעמים, עד שהוא ישמע טוב איך אתה אומר לו, ותן לו למצוא לזה תעתיק טוב בסינית. מהנסיון שלי, הם מעולים בזה. אחר כך תוכל לשלוח את מה שהוא רשם פה אם אתה רוצה לוודא שהוא לא עשה טעות (או שהוא דפק אותך ורשם משהו משעשע כמו "סוס עם אולקוס").

אMור

New member
בדיוק!

ואז תיקח את אותם השמות ותשאל מישהו אחר, ואז הוא יגיד לך: "מה? זה בכלל לא אומר שום דבר, זה צריך להיות הסימן הזה. זו משמעות טובה!

GnomeBubble

New member
בדיוק בשביל זה עושים סקר שוק

הסימניה שמקבלת הכי הרבה קולות זוכה.

fef24

New member
../images/Emo60.gifבגלל זה קיוויתי לקבל עזרה

מראש, לפני שאני טס, כדי להימנע מדברים כאלו... וכי כאן אני גם יכול לרשום את זה באנגלית ולא לקוות שישמעו אותי טוב...

GnomeBubble

New member
אני רק יכול לומר לך

שבמקרה של השם שלי לא היתה להם שום בעיה לשמוע ולשעתק אותו אחרי פעם אחת. ובדקתי אותם

למעלה