סלולרי חדש - מפרט רצוי - המלצות

רוב הזמן נח

Well-known member
בעליאקספרס כל המטענים של סמסונג או שרובם מזוייפים או שהם חרטבונה
המטען של השיאומי שלך תומך בQC 1 זאת אומרת שהוא יטעין את הסמסונג במהירות של 5W דהיינו 4 שעות ומעלה מ0 ל100%
הסמסונג תומך בPD 2.0 צריך מטען תואם שעולה 49 והוא מטעין במהירות של 25W
מ0 ל100% שעה ו20 דקות
כבל תואם מקבלים בערכת המכשיר
קייס לדעתי ממש חייבים עולה 49 שקל
מגן מסך לדעתי לא ממש חייבים
אבל כל אחד והדעה שלו
צריך לסמסונג מטען שהוא ספציפי לסמסונג? אמרו לי שכל המטענים זה אותו דבר.

רוב הזמן נח

Well-known member
בעליאקספרס כל המטענים של סמסונג או שרובם מזוייפים או שהם חרטבונה
המטען של השיאומי שלך תומך בQC 1 זאת אומרת שהוא יטעין את הסמסונג במהירות של 5W דהיינו 4 שעות ומעלה מ0 ל100%
הסמסונג תומך בPD 2.0 צריך מטען תואם שעולה 49 והוא מטעין במהירות של 25W
מ0 ל100% שעה ו20 דקות
כבל תואם מקבלים בערכת המכשיר
קייס לדעתי ממש חייבים עולה 49 שקל
מגן מסך לדעתי לא ממש חייבים
אבל כל אחד והדעה שלו
עכשיו אני מבין למה ההטענה בסמסונג הרבה יותר ארוכה|בוקס|
לא ידעתי על ההבדלים האלה בשיטות בטעינה.

י_357

Member
הוא טוען (אם הבנתי אותו נכון) שמה שמוכרים באליאקספרס הוא מזויף/גרוע.
והמטען הנוכחי שלי הוא חלש מידי יחסית למה שמוכרים היום.

SHERME

Well-known member
הוא טוען (אם הבנתי אותו נכון) שמה שמוכרים באליאקספרס הוא מזויף/גרוע.
והמטען הנוכחי שלי הוא חלש מידי יחסית למה שמוכרים היום.
אני טוען שלכל חברה יש טכנולוגיה שונה לפורמט טעינה מהירה

ONEPLUS NORD CE 5 תומך בטעינה מהירה של 80W
אף מטען שקיים כיום לא יכול להטעין אותו במהירות הזאת
רק מטען מקורי או לא שתומך בSUPERVOOC יכול לעשות זאת

סמסונג A26 תומך במהירות טעינה של 25W
רק מטען שתומך בPD 2.0 ובפורמט PPS יכול להטעין אותו במהירות הזאת

השיאומי שלך RN7 עם מעבד של קוואלקום תומך במהירות טעינה של 10W בפורמט QC 1
אם תעביר את המטען שלו לA26 שתומך בטכנולוגיה אחרת לגמרי הוא יטעין אותו הכי איטי שאפשר ב5W

לכן חייבים בטלפונים של סמסונג מטען מקורי שהוא היחיד שיכול להטעין אותו במהירות של 25W

יש טלפונים של סמסונג שתומכים בטעינה מהירה של 45W או 65W והם חייבים מטען שתומך בטכנולוגיה של PD 3.0 ובפורמט PPS

י_357

Member
שאלת גיבוי:

1)האם כדאי לקנות כרטיס זיכרון חדש עבור המכשיר החדש או להעביר את הנוכחי לחדש ?
אם אני מעביר את הנוכחי אז אין צורך להעביר את התמונות כי הן שמורות בכרטיס זיכרון ולא בזיכרון של השיאומי (כך הגדרתי).
מצד שני נראה לי שאת תהליך הגיבוי שהוסבר בהודעות קודמות באמצעות האפליקציה של סמסונג (SMART SWITCH) רצוי
לבצע כאשר כרטיס הזיכרון עדיין במכשיר הישן כי גם רשימת שיחות+מספרי טלפון שמורים שם.
חבל שאין תוכנה/אפליקציה חינמית שמגבה למחשב הכל, במעבר לשיאומי השתמשתי בתוכנה כזו אבל שכחתי את שמה.

2) אני מניח שאין דרך להפוך את הקלטות השיחות שקיימות היום בשיאומי למשהו שהסמסונג מכיר והן חלק מרשימת ההקלטות של שיחות שלו, נכון ?

3) מחר אקנה את המכשיר אסתבך עם הגיבוי ואשאל פה בפורום.

JEK12345JEK

Well-known member
שאלת גיבוי:

1)האם כדאי לקנות כרטיס זיכרון חדש עבור המכשיר החדש או להעביר את הנוכחי לחדש ?
אם אני מעביר את הנוכחי אז אין צורך להעביר את התמונות כי הן שמורות בכרטיס זיכרון ולא בזיכרון של השיאומי (כך הגדרתי).
מצד שני נראה לי שאת תהליך הגיבוי שהוסבר בהודעות קודמות באמצעות האפליקציה של סמסונג (SMART SWITCH) רצוי
לבצע כאשר כרטיס הזיכרון עדיין במכשיר הישן כי גם רשימת שיחות+מספרי טלפון שמורים שם.
חבל שאין תוכנה/אפליקציה חינמית שמגבה למחשב הכל, במעבר לשיאומי השתמשתי בתוכנה כזו אבל שכחתי את שמה.

2) אני מניח שאין דרך להפוך את הקלטות השיחות שקיימות היום בשיאומי למשהו שהסמסונג מכיר והן חלק מרשימת ההקלטות של שיחות שלו, נכון ?

3) מחר אקנה את המכשיר אסתבך עם הגיבוי ואשאל פה בפורום.
לא מבין
תעביר את כל ההקלטות של השיחות שקיימות בזיכרון הטלפון הישן לכרטיס זיכרון
ככה זה ישאר לך מסודר בטלפון החדש

י_357

Member
כרגע ההקלטות נשמרות בכרטיס הזיכרון, אבל לאחר שאעביר את כרטיס הזיכרון למכשיר החדש הוא לא יכיר אותן מכיוון שהוא
סמסונג וההקלטות הן מהשיאומי, אני מניח שהתוכנה של הסמסונג לא תדע לשייך אותן.
אני מנחש שלא ניתן לחבר סידרת הקלטות מהשיאומי לסדרת הקלטות של הסמסונג, גם אם אשים את קובצי ההקלטה במקום
שהסמסונג שומר את קובצי ההקלטה שלו (אפילו אם הפורמט זהה), לכן בין השאר לא רציתי לעבור מהשיאומי.

רוב הזמן נח

Well-known member
כרגע ההקלטות נשמרות בכרטיס הזיכרון, אבל לאחר שאעביר את כרטיס הזיכרון למכשיר החדש הוא לא יכיר אותן מכיוון שהוא
סמסונג וההקלטות הן מהשיאומי, אני מניח שהתוכנה של הסמסונג לא תדע לשייך אותן.
אני מנחש שלא ניתן לחבר סידרת הקלטות מהשיאומי לסדרת הקלטות של הסמסונג, גם אם אשים את קובצי ההקלטה במקום
שהסמסונג שומר את קובצי ההקלטה שלו (אפילו אם הפורמט זהה), לכן בין השאר לא רציתי לעבור מהשיאומי.
בשיאומי אי אפשר להגדיר שהקלטת השיחות יהיו על כרטיס הזיכרון. בסיום ההקלטה אפשר לשמור עותק על כרטיס הזיכרון.
בסמסונג אפשר מראש להגדיר שכל ההקלטות יוקלטו על כרטיס הזיכרון.

למעלה