שלום
אתמול התברר לי שאני צריך מכשיר חדש כי הנוכחי יפסיק לתפקד בסוף בשנה, כתבתי בצורה חלקית ולא מסודרת
מה הדרישות מהמכשיר החדש ולאחר שקיבלתי תשובות + קריאה בפורום הבנתי שאני לא בדיוק יודע מה אני רוצה
ולכן אכתוב בצורה מסודרת.
דרוש תחליף טוב לשיאומי רדמי נוט 7 :
שימושים:
המכשיר לא ישמש למשחקים, רק שיחות טלפון+הקלטת שיחות טלפון+ומעט גלישה+אימייל+צילום מפעם לפעם.
המכשיר אמור לעבוד מבחינת תדרים על רשת פרטנר (כרגע).
1) לא זול מידי ולא יקר מידי
2) כרטיס הרחבת זיכרון !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חובה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3) NFC (עבור רב קו)
4) 4g/5g
5) סוללה סבירה
6) מסך שמתפקד טוב באור שמש (הנוכחי לא טוב)
7) מצלמה סבירה (רצוי שיפור יחסית לרדמי 7)
8) הקלטת שיחות !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חובה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
9) eSIM (אולי לא חשוב, אינני יודע אם להתעקש על כך)
הערות/תהיות :
1) חשוב שניתן יהיה להעביר את הנתונים מהנוכחי לחדש בקלות (קיבלתי הסבר מפורט, במידה ולא אצליח אפנה לחנות שיעזרו לי).
2) אינני יודע אם eSIM היא תכונה חשובה שכדאי להתעקש עליה, הקלטת השיחות אוטומאטית או לא היא הכרחית עבורי(רצוי אוטומאטית).
3) חשבתי שימליצו לי על דגם של שיאומי ואקנה באליאקספרס כמו שקניתי את המכשיר הנוכחי אבל נראה שהבעיות עם ההקלטה מסבכות את החיים
ואאלץ לקנות בארץ.
4) לא הבנתי מדוע לא הומלץ שיאומי כלשהו מסדרת 13/14/15 ?
נכון לרגע זה מה שהבנתי הוא :
שיאומי POCO M7 PRO 5G:
עונה על הכל מלבד הקלטה אוטומאטית (יש ידנית) ו eSIM
סמסונג A26 5G:
עונה על הכל מלבד eSIM
בהודעה קודמת נכתב:
אין הקלטת שיחות בטלפונים של סמסונג אם הם לא מכשיר מכשיר יבואן רשמי.
איך אני יודע אם מדובר במכשיר של יבואן רשמי ?
אם אני קונה בIVORY/KSP אז הם מוכרים מיבואן רשמי ?
כל תגובה והמלצה תתקבל בבברכה, בשכוע הבא אתחדש במכשיר המומלץ, אי אפשר לחיות ללא סלולרי.
כרגע אני נוטה לסאמסונג שהומלץ בעיקר בגלל ההקלטה האוטומאטית.
מה יהיה עם כל ההקלטות מהעבר שבוצעו במכשיר הנוכחי, הן פשוט יהיו קבצים שלא יהו לי פרטים לגביהם, מי צלצל, משך שיחה
וזאת בגלל שהחדש לא יקטלג אותן, בעיה.
בתודה מראש
יצחק
אתמול התברר לי שאני צריך מכשיר חדש כי הנוכחי יפסיק לתפקד בסוף בשנה, כתבתי בצורה חלקית ולא מסודרת
מה הדרישות מהמכשיר החדש ולאחר שקיבלתי תשובות + קריאה בפורום הבנתי שאני לא בדיוק יודע מה אני רוצה
ולכן אכתוב בצורה מסודרת.
דרוש תחליף טוב לשיאומי רדמי נוט 7 :
שימושים:
המכשיר לא ישמש למשחקים, רק שיחות טלפון+הקלטת שיחות טלפון+ומעט גלישה+אימייל+צילום מפעם לפעם.
המכשיר אמור לעבוד מבחינת תדרים על רשת פרטנר (כרגע).
1) לא זול מידי ולא יקר מידי
2) כרטיס הרחבת זיכרון !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חובה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3) NFC (עבור רב קו)
4) 4g/5g
5) סוללה סבירה
6) מסך שמתפקד טוב באור שמש (הנוכחי לא טוב)
7) מצלמה סבירה (רצוי שיפור יחסית לרדמי 7)
8) הקלטת שיחות !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חובה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
9) eSIM (אולי לא חשוב, אינני יודע אם להתעקש על כך)
הערות/תהיות :
1) חשוב שניתן יהיה להעביר את הנתונים מהנוכחי לחדש בקלות (קיבלתי הסבר מפורט, במידה ולא אצליח אפנה לחנות שיעזרו לי).
2) אינני יודע אם eSIM היא תכונה חשובה שכדאי להתעקש עליה, הקלטת השיחות אוטומאטית או לא היא הכרחית עבורי(רצוי אוטומאטית).
3) חשבתי שימליצו לי על דגם של שיאומי ואקנה באליאקספרס כמו שקניתי את המכשיר הנוכחי אבל נראה שהבעיות עם ההקלטה מסבכות את החיים
ואאלץ לקנות בארץ.
4) לא הבנתי מדוע לא הומלץ שיאומי כלשהו מסדרת 13/14/15 ?
נכון לרגע זה מה שהבנתי הוא :
שיאומי POCO M7 PRO 5G:
עונה על הכל מלבד הקלטה אוטומאטית (יש ידנית) ו eSIM
סמסונג A26 5G:
עונה על הכל מלבד eSIM
בהודעה קודמת נכתב:
אין הקלטת שיחות בטלפונים של סמסונג אם הם לא מכשיר מכשיר יבואן רשמי.
איך אני יודע אם מדובר במכשיר של יבואן רשמי ?
אם אני קונה בIVORY/KSP אז הם מוכרים מיבואן רשמי ?
כל תגובה והמלצה תתקבל בבברכה, בשכוע הבא אתחדש במכשיר המומלץ, אי אפשר לחיות ללא סלולרי.
כרגע אני נוטה לסאמסונג שהומלץ בעיקר בגלל ההקלטה האוטומאטית.
מה יהיה עם כל ההקלטות מהעבר שבוצעו במכשיר הנוכחי, הן פשוט יהיו קבצים שלא יהו לי פרטים לגביהם, מי צלצל, משך שיחה
וזאת בגלל שהחדש לא יקטלג אותן, בעיה.
בתודה מראש
יצחק
נערך לאחרונה ב: