סלולארי

manדהwho

New member
סלולארי

ישבתי באולם ההרצאות בשעמום. ההרצאה על התאוריות של קאנט שעממו אותי. העדפתי להתעסק עם CUNT במקום עם פילוסוף בשם מגרה... לידי ישבה אחת מהסטודנטיות שלא הכרתי אישית פרט לשלום שלום. בחורה ישראלית ממוצעת אחרי צבא. שיער שחור חלק בקארה עד קצת מעבר לכתפיים. עיניים חומות. אף סולד ושפתיים משוחות באודם סגול. באמצע השיעור יצאה. כנראה לנוחיות. השאירה את הסלולארי שלה על השולחן. החלטתי להכניס קצת עניין בשיעור המשעמם. וידאתי שאף אחד לא שם לב והגנבתי ידי לכיוון הסלולארי שלה. התקשרתי לעצמי ממנו כך שיהיה לי את המספר. החזרתי אותו למקום. לאחר שחזרה לשבת המתנתי מספר דקות ולחצתי על SEND. באמצע משפט של המרצה על קיום ומחשבה על קיום כל הכיתה קפצה בהפתעה כתוצאה מצלצול טלפון בקולה של סמנתה פוקס ששרה TOUCH ME. הופתעתי מהטעם שלה. שנות השמונים ועוד שיר סקסי שכזה... הסטודנטית שלידי מלמלה "סליחה" מבוהל ובידיים רועדות ניסתה לכבות את המכשיר שהמשיך לשיר לו "גע בי" לעוד מספר שניות. מיד לאחר שכיבתה את המכשיר העבירה אותו לרטט ולהפתעתי - כנראה היות ולא היו לה כיסים) הכניסה אותו למכנסיה עמוק בפנים... מיד עלתה בי רוח השובבות כמו גם הסומק בפניי וזיהיתי פוטנציאל מחרמן ומבדח גם יחד. לחצתי על SEND שוב. תוך כחמש שניות היא קפצה בפתאומיות. ראיתי אותה מסתכלת ימינה ושמאלה בחשש ונושכת שפתה התחתונה. כשהתאמצתי שמעתי גם זמזום קליל שבקלילים מגיע מתוך מכנסיה. זה היה קורע מצחוק ומחרמן במידה שווה. לחשוב שאני כרגע מרטיט לה את הדגדגן (או סביבתו בכל אופן), שולח בה גלי תחושה נעימה והיא אפילו לא יודעת שזה אני. וכך שוב. ושוב. בפעם השלישית היא טמנה ידה בין רגליה והוציאה את הסלולרי רק כדי להסתכל על הצג. היא לא זיהתה את המספר וראיתי בעיניה סימן שאלה גדול מי לעזאזל מטריד אותה כך בלי סוף. לאחר שהחזירה את הסלולרי לתוך המכנסיים חיכיתי דקותיים ושוב - SEND. היא כבר לא קפצה. כאילו חיכתה לזה. התנשמה בכבדות. שוב. ושוב. האדימה מפעם לפעם. מבטה רץ בתזזיתיות ימינה ושמאלה. ראיתי איך נשימתה כבדה יותר ויותר. ואז הורידה את ראשה והניחה אותו על השולחן כשידה השמאלית משמשת כמשענת ופניה טמונות. מי שהביט בה אולי חשב שהיא עייפה או לא מרגישה טוב. אני ידעתי שהיא מרגישה מצויין! גבה עלה וירד וראשה זז מעט. SEND ועוד SEND. קיוויצתי שאין לה מענה קולי אחרת התעלול יעלה לי לא מעט. לאחר שהסתיים השיעור התרוממה כולה סמוקה והוציאה את הסלולרי מבין רגליה. כמה רציתי להריח אותו אז... בלי שחשבתי על כך לפני כן ואזהר היא לחצה על SEND בעצמה. הסלולרי שלי צלצל. הביטה בי בשאלה.

שמע זה מדהים

קראתי פעמיים ולא הפסקתי לחייך זה מה שמפנטזים בשיעור משעמם.... ווהסקרנות מדגדגת וחייב לשאול, ההיה או חלמת חלום.... פרפרוני הסקרן מתמיד

manדהwho

New member
תני מספר...

למעלה