מה נסגר עם הבנאדם הזה?!
אוקי שמעו זה לא צחוק. אני מודה שזה העלה בי גיחוח מסויים, כי בכל זאת, לא כל יום שומעים ששחקן כדורסל ומהפועל בפרט מבלה אצל זונות בערבי ה"פנאי" שלו, אבל באמת! אין לו בושה?! אני חייבת להגיד שמהתחלה לא ממש סבלתי אותו, מאז שראיינו באיזה משחק את חג'ג' והסלוטר הזה נדחף לתוך הפריים ולקח מחג'ג' את כל תשומת הלב שבאמת הגיעה לו בערב ההוא. סלוטר יותר מדי מתרכז בלעשות צומי ולגרום לאוהדים לאהוב אותו. דבר אחד שאולי הוא לא הבין, זה שהאוהדים לא טיפשים. אולי בשבוע הראשון הם התלהבו ממנו וזה טוב ויפה, אבל בסופו של דבר כולם רוצים לראות ממנו משחק טוב. כשזה לא קרה, האוהדים התחילו לגחך והוא הפך למעין בדיחה, ואני בטוחה שלא רק אני מרגישה ככה. אני מצטערת, אבל עם איך שהפועל נראית עכשיו אנחנו לא יכולים להרשות לעצמו נהנתנות ולא צריכים צוות הווי ובידור, אלא שחקנים טובים. זה מרתיח אותי לראות שחקן שמותח פס ארוך במיוחד (או משהו אחר) על מועדון רציני כמו הפועל ירושלים. פשוט לא אכפת לבנאדם. הוא שר יותר שירים, רקד יותר ריקודים ועשה יותר זונות מאשר אחוזי התרומה שלו לקבוצה. הערב ביציע העיתונות, קופמן ומליניאק אמרו שזה עצוב וששחקן לא אמור להתנהג ככה, אבל חבל שהפועל זרקה אותו כי הם בעצם דופקים את עצמם. אז מה אני אומרת על זה? שטויות במיץ. אני לא הייתי פועלת אחרת, הייתי זורקת אותו בלי לחשוב פעמיים ואפילו לא פעם אחת. אם ההנהלה היתה משאירה אותו זה היה מעביר לו מסר חותך על המשך פעילותו כשחקן- זה בסדר להזמין נערות לווי, אולי גם נעשה לך מנוי חופשי חודשי ישר לדירתך הפרטית בירושלים?! זה פשוט מביש, טוב שהעיפו אותו.